Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagybátyám felesége tönkre...

A nagybátyám felesége tönkre teszi a családomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy pénzéhes szuka, mindenkit kiforgat a pénzéből, terrorizálja az idős nagyszülőket, manipulál, kihasznál, mocskos módon. Eddig nem balhéztam mert a nagymamám könyörgött hogy a családi béke fontosabb, de most már nem bírom nézni amit csinál, borítani fogok mielőtt mindent tökre tesz. De nem tudom hogyan kellene, ha megteszem tuti én leszek a rossz és lehet hogy ugyanúgy hagyni fogják magukat a nagyszülők. De nem bírom nézni ahogy bántja őket, zsarolj, fenyegeti hogy nem láthatják az unokákat. Mindenféle szerződéseket irat velük alá, meg befektetésekbe kényszeríti őket. És a vicc hogy közben meg szentnek állítja be magát, minket meg a gonosznak. Állandóan azt magyarázza mindenkinek hogy mennyi pénzel támogat minket, hogy ezt, azt kifizetett nekünk miközben egy gombostűt nem kaptunk még tőle. A nagyapám meg elvan ájulva hogy milyen rendes, és mi vagyunk hálátlanok. Én már komolyan nem bírom! Mit tegyek?
2010. jún. 24. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Anyudék? Vagy más a családból, akikkel jóban vagy? Nem tudod őket a Te oldaladra állítani? Kár, hogy feleség, mert így még ki se lehet dobni könnyen, de ez tényleg undorító.
2010. jún. 24. 17:01
 2/9 anonim válasza:
100%
Nálunk is ugyan az van! Pontosan így! Mamám elküldte a nőt a k*rva annyába meg leordította a fejét majd azóta nem beszélnek, pedig pár utcával laknak egymástól. Ez már lassan 1 éve volt:D Én ehez nem tudok mit hozzá szólni, én velem nem volt köcsög soha sem:) Bár én csak 14 éves vagyok, de akkor is :) Bezzeg anyámmal ordít... nagybátyámnak is kivan a f*sza vele, de ő egy bátortalan ember, nem mer lépni... Mamám már próbál ügyvédet keresni, hogy elváljanak. Csak az a probléma, hogy ott a 3 éves gyerek...:\
2010. jún. 24. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A nagybátyád felesége neked valójában nem is rokonod.

Nyugodtam mond a szemébe ami bánt.Majd meglátod,az igazi

rokonaid melléd állnak.

Lehet,hogy őket is bántja a dolog,csak ők nem akarnak

rosszak lenni.

Úgy hogy, vágj bele,sok szerencsét.

2010. jún. 24. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Általánban a gyerekek nem látják át a szövevényes családi dolgokat.

Lehet a nagynéni nem is rossz ember,csak éppen néhányan utálják a családból és azokat a dolgokat hangsúlyozzák direkt ki,ami negatívum.Senki sem szent.

Második:Az azért durva,hogy a mamád ügyvédet keres,hogy elváljon a fia...az ilyeneket hívják "mérgező szülőnek".Szerintem ülj le kettesben egyszer a nagynénéddel,beszélgess el vele,rájössz,hogy VAN oka kiabálni,mégha nem is helyes,hogy ezt teszi...hiszen írtad,veled normális...gondolom te nem bántod.

2010. jún. 24. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem hinném, hogy a Kérdező gyerek.
2010. jún. 24. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet... nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen családi balhéknál pont a lényegről feledkeznek meg: amikor együtt a család, akkor szemtől szembe számon kérni és elbeszélgetni, hogy kiderüljön az igazság. X ezt mondta, Y azt mondta... ennek soha nincs vége és valaki mindig ferdít az igazságból. Kínos, de meg kell lépni, nyíltan és őszintén átbeszélni kinek mi a gondja.
2010. jún. 24. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:

"Mindenféle szerződéseket irat velük alá, meg befektetésekbe kényszeríti őket."

Ha ezt meg tudja velük csinálni, akkor úgy kell nekik, olyan nics, hogy FELNÖTT emberrel csak úgy alá lehet iratni szerzödéseket, meg befektetésekre kényszeriteni. AKi ebbe belemegy, az vagy hülye vagy egy kisgyerek szintjén áll.

2010. jún. 24. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Pedig gyerek.

Felnőtt embernek van saját véleménye,nem az,amit mástól hall.

Ráadásul hülyeségeket ír.

A befektetések nem rossz dolgok.Kivéve azon felnőttek szemszögéből,akik inkább elkunyerálnák a mama pénzét....

2010. jún. 24. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Gondolom a "pénzéhes szuka" az a kérdező drága jó anyukájának a szavajárása.

Hát bosszantó lehet,hogy nem tudja szipolyozni a nagyszüleit,mert azok inkább befektetik a pénzüket....

Egyébként meg mindenki foglalkozzon a asaját pénztárcájával...

Kedves kérdező!

Sajnálom,de anyukád semmivel se jobb,mint az emlitett hölgy...különben nem balhézna más pénze miatt:Magyarul nem lenne pénzéhes....a nagymamádék azt csinálnak a pénzükkel,amit akarnak...akár gyújtósnak is használhatják...ha anyukád ezt nem bírja megemészteni,akkor bizony pénzéhes....

2010. jún. 24. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!