Nagybátyám megakar látogatni a kórházban, és tartok tőle, hogy vészeljem át?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 07:51
1/14 anonim válasza:
lehet hogy buta vagyok, de nem értem...talán nem vagytok jóban? súlyos bajod van és nem akarod h betegen lásson? Vagy mi????
2/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk jóban, legutóbb, Nagymamám halálos ágyánál sértegetett minket, majd alkoholistáztuk le őt (tényleg iszik, de az az értelmiségi alkesz doktorizált féle).
2010. aug. 12. 08:02
3/14 anonim válasza:
hát így értem. mondd meg neki h ne menjen be, nem vagy rá kíváncsi. ha értelmiségi, akk or veszi annyiba az illemet, hogy ezt tiszteletben tartsa...más ötletem nincsen. jobbulást, kitartást!
4/14 margoz válasza:
Ha megakar látogatni,reméljük hogy együtt érzésböl teszi nem pedig arra készül,hogy most ő mondogasson oda neked.
Neked kell ismerned melyik illik rá,és aszerint fogadni,ha az első -Kedvesen,és megköszöni hogy eljött-Ha a második akkor kérheted a korház személyzetét,hogy az illetőt nem szeretnéd a közeledbe látni,mert a viselkedésével árthat a légkörnek.(hangos,és ezzel megijesztheti a többi beteget,és a korháznak sem tesz jót)
De egyszerűen meg is üzenheted neki, nem szeretnéd hogy meglátogasson,hivjon fel telefonon.
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ilyen család összeépítős izé miatt jönne. Áttétes rákom van, de akkor is.
2010. aug. 12. 08:23
6/14 anonim válasza:
Szia! A legegyszereűbb ha azt mondod h átettek egy másik kórterembe te pedig elbújsz kint az udvaron,ugy h ne lásson.Megis van oldva :)
7/14 anonim válasza:
Előszőr is kítartást, és minélkevesebb szenvedést. Másodszor meg szerintem ne utasisd vissza bármenyire is hülye modon viselekedet. Valószinűleg tart tőle hogy megtörnéik a legrosszabb és még szeretne látni.
8/14 anonim válasza:
Ha nem bírod elviselni, és magától nem megy el, behívod a nővért, és megmondod, hogy küldjék el.
9/14 anonim válasza:
Egyszerűen csak mosolyogj, bólogass, hallgasd végig, aztán majd csak elmegy. Nem tarthat tovább egy napnál, ne félj. Nekem szociálfóbiám van, senkivel sem szeretek beszélgetni, mindenkitől tartok, de azért én is túlélem a napjaimat valahogy.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem ilyen óvodás szinten van a kommunikációm, és a problémamegoldó szokásaim, hogy mint egy idióta elbújok. Csak hirtelen nem értem, minek akar jönni látogatni, közös témánk sincs.
2010. aug. 12. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!