Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagybátyám megakar látogatni...

Nagybátyám megakar látogatni a kórházban, és tartok tőle, hogy vészeljem át?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 07:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szociálisfóbiásként meg megint más, mikor az ember már mindenki elől elzárja magát.

Én nyitott személyiség vagyok, voltam erősen szociálisfóbiás de azon túltettem magam, de ez a látogatás nekem kicsit fura.

Gyógyítható féle bajom van, bár arra is van esély, hogy meghalok.

2010. aug. 12. 09:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem megbánta az összezördülést,ami miatt ilyen helyzet alakult ki és szeretné jóvá tenni,szörnyű azonban,hogy ezt ilyen alkalomra tartogatja,mert nem kellene ahhoz halál közeli állapotba kerülni,hogy kibéküljetek.Megértelek,és azért is bosszús lennék,mert nekem úgy jönne le,hogy azt hiszi meghalok és a saját kis lelkén akar könnyíteni.Pont,hogy neked most bátorításra lenne szükséged.Kitartást Neked és gyógyulj meg mielőbb,sikerülni fog!!!!Örülök,hogy gyógyítható fajtád van!
2010. aug. 12. 10:55
 13/14 A kérdező kommentje:
hála az égnek nem látogatott meg, pedig az lett neki mondva, hogy jöhet.
2011. jan. 31. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia,a hozzászólásod előtti utolsó válaszadó vagyok.Örülök,hgoy írtál!!!Jobban vagy már,hogy állsz a kezelésekkel???
2011. febr. 1. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!