Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednéd a 15 éves lányodna...

Megengednéd a 15 éves lányodnak, hogy együtt aludjon a 18 éves barátjával? Indokot is kérek.

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim válasza:
70%
gratulálok. 18 éves korára akár anyuka is lehet
2011. jan. 31. 19:18
 52/65 Juhász Bettina válasza:
42%
Persze hogy megengedném! Hisz mitől kellene félni? Mondjuk ez attól i8s függ hogy mennyi ideje vannak együtt. Ha ilyen 1-2 hónapja akkor nem nagyon, de ha több ideje akkor igen! ;-)
2011. jan. 31. 19:48
 53/65 anonim ***** válasza:
50%

Lány függő. Nem olvastam a válaszokat, de vállalom a lepontozást.

Ha komoly típus, mint én, akkor engedném.

Nekem 16 évesen 22 éves barátom volt, és még mindig együtt vagyunk. Egymásnál aludtunk, dúlt és dúl is a szerelem, soha nem ment a tanulás rovására, hisz mellette is tudtam tanulni, sőt, értelmes férfit fogtam ki, rengeteg mindenben segített nekem.

Mindig is érett voltam, lehet ez uncsi szöveg, de igaz, nagyon sok mindenen mentem keresztül, ami megrágott és kiköpött.

Engedném és kész, persze azért apróbb szabályok nem ártanak.

21/L

2011. jan. 31. 20:02
 54/65 anonim ***** válasza:
45%

(Az én lányom 14 éves korában a plüssmaciját ölelgette, nem a pasiját!!!)

Hát akkor a te gyereked kissé vissza van maradva a fejlődésben.

Egyébként kiváncsi lennék, hogy ha 15 éves fiúról lenne szó, akkor mit írnának a kedves moralista válaszolók:) Mert úgy vettem észre, ezeket a merev erkölcsi ítéleteket kizárólag a lányoknak tartogatják. ti. hogy aki 15 évesen szexuális életet él, abból kiélt qrva lesz - ebben hol a logika? Kicsit a "mágikus gondolkodásra" hajaz, ami pár pszichiátriai betegség tünete (pl.: nem szabad a járólapok közti csíkra lépnem, mert rossz napom lesz, vagy: ha háromszor le-föl kapcsolgatom a villanyt, akkor előléptetnek a munkahelyemen) Tudjátok mik ezek? Kényszerképzetek. Az hogy hány évesen kezdik el a nemi életet, és hogy később boldogok lesznek-e SEMMI KÖZE egymáshoz.

És most hozhatnék itt példákat, pl.: lány 14 évesen vesztette el a 18 éves barátjával, azóta is együtt vannak, már 7 éve. Vagy: lány 22 éves koráig tartogatta a szüzességét, miközben az összes normális srác otthagyta, majd egy trógerrel vesztette el, és úgy rákapott a f*szra, hogy azóta világ qrvája lett. És még sorolhatnám.

2011. jan. 31. 20:46
 55/65 anonim ***** válasza:
24%

Akár anyuka vagy akár a lány én is 14 évesen veszítettem el egy fiúval akit nagyon szerettem,és elmondtam anyukámnak ő teljesen lazán fogta fel a dolgot,mert mindig mindent megbeszéltünk és a kapcsoltunk nagyon erős.Kívánni se tudnék jobb szülőt mint ő:)Amúgy a tanulással nincs bajom majdnem kitűnő vagyok:D Szóval ha te vagy az anyuka akkor a lányod örülhet hogy ilyen anyja van.Igen elengedném a lányt.

15L

2011. febr. 3. 17:48
 56/65 anonim válasza:
57%

NEM.

Bárcsak engem anyukam el sem engedett volna tizenot evesen a pasimhoz. (en is szerettem s blabla.)

2011. márc. 2. 18:34
 57/65 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Elolvastam minden hozzászólásokat + a tiédet is..DE arra jutottam, hogy mi flegmáztunk veled?! meg neked miért kell ilyen hangnemben beszélni ?? NEM, mi csak a véleményünket mondtuk el.. ezt magadba megvitathatod.. de kérem szépen mi az, hogy bunkó tájparaszt..meg besavanyodott..? Mi megillettünk Téged ilyen jelzőkkel..??

Másrészről annyira, de annyira kivehető az írásodból, hogy

TE vagy a 15 éves.., de elképzelhető, hogy valamelyik szülő ilyen stílusban kommentál..

-Ha az enyém lenne a gyerek(mondjuk anyukám helyében, mert még csak 14 éves vagyok.. és nem akarok még gyereket..sőt pasit se..nem az, hogy 14 évesen lefeküdni vele..)

ÉN nem engedtem meg volna neki.. Sőt olyan lendülettel visszatérítettem volna a valóságba.. az meg felháborított volna, hogy már nem szűz...14 évesen vegyék fel valahova!! ÉS csak akkor feküdhetne le vele, ha valamit az asztalra letesz( munka , érettségi..) amivel lenne egy biztos háttere, és nem azt várná, hogy ölébe pottyanjon a pénz..meg majd a segély..

-a Te szemszögedből..(ha te vagy a felnőtt..ha nem)

Én megengedném neki..mert az első szexuális élményen úgyis túl van..akkor meg? Másrészről ha már előtte is jártak akkor meg pláne..

(u.i) nem is akarom megérteni, miért engedted meg neki hogy lefeküdjön..de ha én ilyet csinálnék/csináltam volna, azt hiszem már kirúgtak volna a lakásból[..]

2012. ápr. 10. 09:02
 58/65 anonim ***** válasza:
79%
Milyen szülő ír olyan szót, hogy "pitsák"?
2012. ápr. 14. 14:49
 59/65 anonim válasza:
szerintem meg te vagy az a lány
2012. júl. 18. 02:10
 60/65 anonim ***** válasza:

"legalább nem vagyok egy besavanyodott kis senki, mint egyesek" "tajparaszt"

"Tökéletes" helyesírás, "tökéletes" szavak használata... milyen anya vagy te? Uramisten... Nem csodálom hogy a lányod 14 évesen már k.rva

2012. júl. 29. 15:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!