Megengednéd a 15 éves lányodnak, hogy együtt aludjon a 18 éves barátjával? Indokot is kérek.
Nem értem mi a problémád a válaszokkal. Leírtad többször is, hogy mások véleményére vagy kíváncsi. Leírták a véleményüket, te meg leparasztozod/p*csázod őket. Látszik, hogy te magad vagy a kis hülye p*csa!
A kérdésre válaszolva nem engedném meg, mert az én szememben a 14-16 éves korosztály még gyerek kategória. Úgy gondolom ilyen korban még nem f@szt kellene fogdosnia, hanem mondjuk tankönyveket, és rohadtul késne le semmiről, ha kicsit később kezdené. Jaa, és ha az én 14 éves lányom teherbe esne, hát azonnal vinném abortuszra, és utána jópár évig nem engedném férfi közelébe. Bár ez nem fog előfordulni.
Egyébként meg a kérdés gyanúsan hasonlít erre, csak nem megint polgárpukkasztani akarsz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
de, én felnőtt vagyok, és beszélek ilyen hangnemben :)
az élet bármely területén CSAK ÍGY lehet elérni valamit, és nekem sikerült :)
és a lányom sem kurv@, ő is el fog érni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!