Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednéd a 15 éves lányodna...

Megengednéd a 15 éves lányodnak, hogy együtt aludjon a 18 éves barátjával? Indokot is kérek.

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem mi a problémád a válaszokkal. Leírtad többször is, hogy mások véleményére vagy kíváncsi. Leírták a véleményüket, te meg leparasztozod/p*csázod őket. Látszik, hogy te magad vagy a kis hülye p*csa!

A kérdésre válaszolva nem engedném meg, mert az én szememben a 14-16 éves korosztály még gyerek kategória. Úgy gondolom ilyen korban még nem f@szt kellene fogdosnia, hanem mondjuk tankönyveket, és rohadtul késne le semmiről, ha kicsit később kezdené. Jaa, és ha az én 14 éves lányom teherbe esne, hát azonnal vinném abortuszra, és utána jópár évig nem engedném férfi közelébe. Bár ez nem fog előfordulni.

Egyébként meg a kérdés gyanúsan hasonlít erre, csak nem megint polgárpukkasztani akarsz?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. jan. 31. 16:12
 42/65 A kérdező kommentje:

de, én felnőtt vagyok, és beszélek ilyen hangnemben :)

az élet bármely területén CSAK ÍGY lehet elérni valamit, és nekem sikerült :)

és a lányom sem kurv@, ő is el fog érni mindent.

2011. jan. 31. 16:12
 43/65 anonim ***** válasza:
* rohadtul NEM késne le semmiről
2011. jan. 31. 16:13
 44/65 anonim ***** válasza:
77%
Én nem engedném. Azért nem, mert ennyi idősen nem helyes. Szerintem.Nem érett még a szexuális élethez.
2011. jan. 31. 16:14
 45/65 anonim ***** válasza:
96%
Ha lesz olyan szerencséd, hogy mégsem csúszik be nálatok a baba, kitanulsz(ha nálatok ez fontos) és megtapasztalod az életet, rájössz, hogy amit te besavanyodásnak hívsz, az a tapasztalat. Majd a te saját bőrödön tapasztalod meg, hogy az élet "savanyít". Sajnállak. Hidd el, itt mind csak szomorúan nézzük, ahogy fröcsögsz, szavakkal ütsz, de nem érezzük. Én látom, hogy csak nem szerettek eléggé, azért vagy ilyen keserű az emberekkel szemben. Olyan rossz ilyet látni.
2011. jan. 31. 16:14
 46/65 anonim ***** válasza:
95%
Igen, ezzel el lehet érni sok mindent. Azt, hogy mindenki megutáljon, csak érdekből szeressenek, és hogy öregkorodra jobb esetben bedugnak egy öregotthonba, mert nem bírják a modorod, vagy elrohadva találnak rád, mert nem keres senki, egyedül maradsz. Ezt éred el. Hajrá!!!
2011. jan. 31. 16:17
 47/65 anonim ***** válasza:
71%
Hát te nem az anyuka vagy, hanem a 15 éves kis csitri. És tudod miből látszik? A smiley-kból, meg a stílusodból. Egy 40 éves nő nem ír így. Szánalmas kis ribanc vagy. Gratulálok neked, szépen kezdted, elgondolkozhatsz mi lesz így később belőled. És ha azt mered mondani, hogy véleményeket kérsz, aztán már kritizálsz másokat, hogy mit képzelnek, hogy leírják a véleményüket, akkor miről beszélünk? Miért tetted fel a kérdést? Folytasd csak így nyugodtan, 20 éves korodra egy kiélt k.rva lesz belőled, aki nem kell majd senkinek, mert 100an végigmentek már rajta. :)
2011. jan. 31. 16:32
 48/65 anonim ***** válasza:
57%
Ha egyébként elég érett, felelősségteljes a lány, és a fiú is megbízható, akkor engedném... főleg ha már le is feküdtek egymással, gondolom, tudja, hogy kell biztonságosan szeretkezni.
2011. jan. 31. 16:45
 49/65 anonim ***** válasza:
78%
Én remélem sikerül a gyerekemet úgy nevelnem, hogy tisztában legyen azzal, mi az ami még nem neki való és érett döntést kíván és kár elkapkodni. A szexuális élet nem való egy 14-15évesnek, de az együttalvás sem. Ebben a korban még épphogy csak el kellene kezdeni érdeklődni a fiúk iránt, az első csók, együttjárás, de nem szexuális kapcsolat. Elég elszomorító, hogy ennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal, hogy már szexelni kelljen. És egy 15 éves GYEREKNEK, mert hogy az, éjszaka otthon, a saját ágyában a helye, nem egy fiú ágyában. Én nem engedném, de ha jól nevelnek egy gyereket tiltásra nincs szükség, mert ő maga is tisztában van azzal mit lehet és mit nem. De biztos én vagyok a földönkívüli, hogy nekem ilyenek eszembe se jutottak tiniként, tudtam, hogy ráérek az ilyesmivel.
2011. jan. 31. 16:49
 50/65 anonim ***** válasza:
70%
Nem engedném, de azt sem, hogy 18 évesen a pasizáson járjon az esze, először is kb 14 éves korában felvilágosítanám a szexről, és a hozzá kapcsolódó dolgokról, majd megbeszélném vele mi a helyes mi nem, és hogy szexuális életet élni 17-18 éves kor után, normális és nem késik le semmiről, ha később kezdi, meg arról is hogyha "marhára szerelmes" akkor sem szabad ilyen fiatalon, mert éretlen kislány még.Nem tartom normálisnak amit a mai lányok többsége művel. Az okos szülő odafigyel és megelőzi a bajt.a kommentekből ítélve kedves kérdező , nekem is olyan mintha te lennél a 15 éves kislány, viszont sztem felesleges neked erről beszélni, mert többen leírták, hogy lenne jó,szexuális életet már élsz, a te bajod, ugysem fogsz az idősebbekre és a tapasztaltabbakra hallgatni, minek akkor ecsetelni.13-14 évesen 11hónap az semmi, csak úgy mellékesen, várhattál volna úgy 3-4 évet, de ez már nem lényeg. 21/L
2011. jan. 31. 17:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!