Van itt olyan, aki megcsalta a párját, de soha nem mondta el neki?
Engem csalt meg a párom, én megtudtam ő viszont mai napig tagadja, egyszerűen képtelen beismerni. Mert úgy gondolja, ha folyamatosan tagadja, akkor majd elhiszem neki, hogy nem is csalt meg. :/
Nekem jobban esett volna ha elmondja és nem mástól kell megtudnom.
Igen, vagyis három emberrel csaltam meg, de csak egyet mondtam el neki. El akartam mondani a többit is, de annyira kiborult, hogy nem bírtam.
Ritkán jut eszembe. De őszintén nem is nagyon emlékszem rá, nagy buli volt, tulajdonképpen nem is tudom, miért csináltam. De akkor is tudtam, hogy szeretem a párom és most is. Így nem tulajdonítok olyan nagy jelentőséget a dolognak. Mert tényleg nem jelentett semmit.
igen. szexxel soha, csókkal már párszor.
szerintem sejtette, de nem gyanúsított meg.
azóta nem léptem félre, mert tudom, hogy nagyon szeret. sajnos ilyen vagyok.
ha ő megtenné ugyanezt, ugyanígy szemet hunynék felette.
szerintem ebbe senkinek nincs beleszólása. ha nekünk így megfelel a kapcsolat, akkor mást miért zavar, hogy nem az ő normái szerint élünk.
nekem sokkal többet számít, hogy velem van, hozzám jön haza, velem tervez gyereket, mintsem az, hogy játsszuk a tökéletes párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!