Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem bírom a...

Mit tegyek, ha nem bírom a párom lányát?

Figyelt kérdés

Mindenkinél okosabbnak hiszi magát, visszaél azzal, hogy szép, ergo lenéző, és ha szólok hozzá, olyan közömbösen reagál. Nem tudom miért, nem kedvelem. Sajnos tudom, hogy ez nem jó, a páromnak nem akarom mondani, mert megsértődne, mert neki a mindene a lánya. Szerintetek mit tegyek, hogy ne legyen konfliktus? Egyébként még nem felnőtt, 17 lesz jövő hónapban.

36/N

2011. jan. 28. 17:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akartam írni: "Utolsó".
2011. jan. 28. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:
25%
Azzal,hogy szép hogy él vissza? Nem vagy te kicsit irigy? Talán féltékeny a párod lányára? Ha csak most ismerkedtetek és ő még kamasz is,ne várd tőle hogy jópofizni fog veled. Még jó darabig biztosan nem. Ha érzi az ellenszenved meg soha nem lesztek jóban.
2011. jan. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!