Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném túl magam rajta?

Hogyan tehetném túl magam rajta?

Figyelt kérdés

Párommal minden rendben ment kettőnk közt. Legalábbis én így éreztem. Azt mondta, imád, hiányzom neki, én vagyok az élete értelme, veszekedések se voltak. Próbáltam mindent megtenni érte, amit csak lehet. Még a napokban is ez a helyzet volt, folyamatosan biztosított, hogy szeret és még tervezgetett is márciusra pl. Nem én kényszerítettem ki, ő magától mondta. Most együtt töltött 3 napot egy szingli haverral és bár lehet, hogy ennek semmi köze a dolgokhoz, de msnen keresztül szakított velem, azt mondta, legyen vége, mert szeret engem emberileg, de szerelemből nem, és így nincs értelme a dolognak. :( Ahogy észrevettem rajta, személyesen nem nagyon akar találkozni, hogy ezt beszéljük meg szemtől szemben. De mi lehet az oka? Ennyi még járna szerintem. :( Teljesen megváltozott a viselkedése az utóbbi 2-3 napban, lekezelő és kimért velem szemben, én meg csak szenvedek. Hogyan tehetném túl magam a történteken? Szerintetek sem lehet ebből már semmi? :(

Köszi a válaszokat.

2011. jan. 28. 00:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az a haverja szereti kihasználni, meg iszogatni, bulizni vele. Megígérte kedden, hogy hívni fog, mert melóban van, aztán egész nap nem hívott, pedig úgy volt, hogy találkozunk. Ezzel a haverral volt. Próbáltam többször hívni, de nem vette fel. Szerintem a haver annyit lát, hogy én hívogatom őt sokszor, csak épp azt nem tudja, hogy azért hívom, mert nekem ígérget ezt-azt, pedig ha annyit mondana, hogy ma XY-nal vagyok, majd holnap beszélünk, egyszer se keresném. Szerintem emiatt biztathatta be őt, hogy inkább legen egyedül és úgy senkinek sem tartozik elszámolnivalóval. :( Egyszer részegen mondta is nekem a haver, hogy "jó rövid pórázon tartod", pedig azt sem tudta, mi zajlik köztünk. :(

Ebből gondoltam, hogy esetleg az ő keze lehet a dologban.

2011. jan. 28. 01:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ha egy haver miatt elhagyott akkor sem szeretett igazan:(orulj hogy abba maradt vele,persze ilyenkor konnyu mondani! de fel a fejjel es probald felejteni!
2011. jan. 28. 01:34
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
"jó rövid pórázon tartod",én kiváncsi lennék az exed véleményére is mert lehet a tényleg az a bizonyos póráz túl szoros neki amiről a haver beszélt ...
2011. jan. 28. 02:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak magam írtam volna... Egy Szlovákiai magyar nőt vettem feleségül, mindenemet lenyúlt... (lakás, kocsi, stb.) Elváltunk, aztán napra pontosan 4 év után jelentkezett... Megint tönkretett. Hajléktalan és földön futó lettem.

Vagyis ne hidd el Sorstársam, hogy rendbe jön minden.

Tudom, hogy marha nehéz, de keress valaki mást - még akkor is ha nem olyan jó nő/férfi, mint az exed!

Olyat keress, akivel jól érzed magad! És ne a külsőre menj!

Hidd el csak jobb emberrel hozhat össze a sors!

Ha ezt megtudta tenni Veled, akkor egyetlen pillanat sem volt, amikor picit is szeretett! (Bocsáss meg, de így van!)

A legfontosabb, hogy ne zárkózz be, mert akkor még a barátaidat is elveszted! Senki sem beszél szívesen es keserű emberrel.

Kemény munka, de hidd el megéri!

A magad érdekeit nézd - racionálisan- és ebbe nem fér bele a volt exed!

Szívből kívánom, hogy felfedezd magad újra!

Elgondolkodtál azon, hogy milyen életed lenne mellette, ha pl. (neadjisten) megrokkansz és egy tolókocsiban éled az életedet? A nagyon kis "ő" ápolt volna? Mert a leírtak alapján Te gondoztad volna... a fordítottjában nem vagyok biztos!

Akkor ki miatt is szenvedsz????????

SZORÍTOK! MEGOLDOD, biztos vagyok ebben is!

(egy sorstárs)

2011. jan. 28. 02:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne vesztegesd olyan emberre az idődet, aki a sajátjából nem áldoz rád! Nekem, csak ennyi a hozzáfűzni valóm.
2011. jan. 28. 05:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Figyelj,én pontosan tudom,mit érzel,és maximálisan megértelek,mert hasonló cipőben jártam,és talán még járok is!Mégis azt kell mondanom,hogy az ilyen emberek nemhogy arra nem méltóak,hogy kommunikálj velük,de még arra sem,hogy egy percet is elpazarolj miattuk az életedből!Nem éri meg.Addig zárd le,míg ki nem készülsz teljesen.Nekem sikerült kicsinálnom saját magamat egy olyan ember miatt,aki a köszönésemet sem érdemli meg.Te ne ess ebbe a hibába...
2011. jan. 28. 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Korábban írtam Neked választ....

Csak érdekelne hol tartasz most, ennyi idő után?

Megoldódtak a dolgaid? Tovább tudtál lépni???

Ismeretlenül is üdvözöl egy felebarátod!

2011. márc. 16. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!