Miért a nőknek kell mindent csinálni? Ez felháborító!
én úgy gondolom ez elavult dolog már..persze csak az én véleményem..én mikor összeköltöztem a pasimmal megmondtam neki: vagy ő is besegít vagy akkor viszlát...
neki is van 2 keze lehet segíteni, ha csak annyit is hogy amíg mosogatok addig felporszívózik vagy hasonlók...
persze ezt sok férfi nem tolerálná vagy nem érdekelné, nálunk itt azért is mehetett ilyen könnyen mert az apja is itt él, így úgy gondolta a pasim nem kötelességem mindenki után pakolni stb.
ebből a szempontból szerencsés vagyok.
Normális helyen létezik olyan, hogy munkamegosztás, van, amit az egyik, van amit a másik csinál meg, vagy megegyeznek, hogy ugyanazt hol a nö, hol a férfi végzi el.
Ahol CSAK az egyiknek kell minden otthoni munkát elvégezni, ott baj van.
DE AZ, hogy HOGYAN osztják meg egymás között, az csak kettejükre tartozik.
Nem, nem normális. Olyat lehet, hogy valamilyen otthoni munkát az egyik fél nem szeret csinálni (én pl nem tudok és nem is szeretek ruhát hajtogatni, férjem meg gyönyörűen csinálja, ő viszont port törölni utál), akkor abban megegyeznek, hogy neki nem kell.
De méltánytalanul sok feladatot áthárítani a másikra nem fair.
Nem kell. Aki gyenge személyiség, és nem bízik magában, nem meri azt mondani a partnerének, hogy segítsen, mert ott hagyná, egyébként ez az érzelmi zsarolás egy formája. Más nők eleve úgy kezdik a kapcsolatot, hogy kiszolgálják, körülugráják a srácot. Van, aki el is várja.
Szerintem egy értelmes férfival ezt meg lehet beszélni, és megosztani a feladatokat. Az elvakult, csőlátású, régimódi, hímsoviniszta állatokat meg ott kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!