Hogy legyen belőlem egyetemista ha ennyi támogatást kapok itthonról?
Szerintem jó ez az átlag. Én középiskolában nem tanultam, nem is érdekelt, semmi kedvem nem volt hozzá. Úgy rugdaltak át gyenge hármassal és volt, hogy több tantárgyból is bukásra álltam. Most egyetemen (mérnökin) tanulok. Itt 4-es körül vagyok, mert ez érdekel engem. Tudom, hogy nincs "alapműveltségem", de én nem kérek abból, amit egyesek alapműveltségnek hívnak. Mindenki maga dönti el, hogy mihez ért igazán, és mit szeret, és csak azért nem fogok megtanulni 100 költő nevet és életrajzot, hogy utána elmondhassam, hogy: "de okos vagyok :3, te meg felejtsd el az egyetemet!!!". Mert nem érdekel. Ellenben szeretem a matekot, és a szakomat, a tanáraimat, mindent amit most csinálok. Ezért mindenki kinyalhatja a seggem, aki azzal dicsekszik, hogy kitűnő tanuló (volt).
Ja, és még megemlíteném, hogy ne félj, még nekem is 4-es lett a legrosszabb jegyem érettségin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!