Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen belőlem egyetemist...

Hogy legyen belőlem egyetemista ha ennyi támogatást kapok itthonról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, h egy nagyon erős szakközépsikolában tanulok Pesten, és 3,8as átlagom volt végig, most lerontottam, de ... lényeg, h vézgős vagyok, és nagyon félek az egésztől az érettségitől , mindentől... de itthon semmi támogatástsem kapok, h menni fog, folyamatosan csak az megy, h miért nem tanultam többet 5év alatt, mert 0.os is voltam ...és nem elég rossz nekem ez az itthoni helyzet ...még az érettségi is , úgye...és ez nekem így ez sok, h kivagyok mindkettő miatt, elhatározom magam, h tanulok, de egy ilyen veszekedés után azt érzem semmi értelme, és úgysem vesznek fel, mert hülye vagyok... mit csináljak? és ráadásul a suli is, h az angol tanárom elég fura, mármint eléggé nem akarja, h angolból érettségizek, szerintetek ez mennyire fogja befolyásolni a dolgot? attól függetlenül, h nem akarja, mert inkább azt akarja, h oroszból, mennyire tudja lerontani az érettségimet?
2011. jan. 26. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tavaly érettségiztem:) Egyébként tényleg gyúrgyálj rá az érettségire nagyon nagyon és csinálj egy nyelvvizsgát és akkor meg van oldva a tanulmányi átlagod:) De ehhez sok kitartás és akarat kell és kezdeti nehézségek után nem szabad feladni:)
2011. jan. 26. 18:56
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem jó ez az átlag. Én középiskolában nem tanultam, nem is érdekelt, semmi kedvem nem volt hozzá. Úgy rugdaltak át gyenge hármassal és volt, hogy több tantárgyból is bukásra álltam. Most egyetemen (mérnökin) tanulok. Itt 4-es körül vagyok, mert ez érdekel engem. Tudom, hogy nincs "alapműveltségem", de én nem kérek abból, amit egyesek alapműveltségnek hívnak. Mindenki maga dönti el, hogy mihez ért igazán, és mit szeret, és csak azért nem fogok megtanulni 100 költő nevet és életrajzot, hogy utána elmondhassam, hogy: "de okos vagyok :3, te meg felejtsd el az egyetemet!!!". Mert nem érdekel. Ellenben szeretem a matekot, és a szakomat, a tanáraimat, mindent amit most csinálok. Ezért mindenki kinyalhatja a seggem, aki azzal dicsekszik, hogy kitűnő tanuló (volt).

Ja, és még megemlíteném, hogy ne félj, még nekem is 4-es lett a legrosszabb jegyem érettségin.

2011. jan. 26. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!