Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok bosszúálló, de ezt...

Nem vagyok bosszúálló, de ezt hogyan torolhatnám meg?

Figyelt kérdés
Az ikertestvérem férje már régóta el akarja szakítani a testvéremet tőlem és a szüleinktől, ahol tud, ott keresztbe is tesz nekünk. A testvérem már kezd is olyan lenni, mint a sógorom, de talán még megmenthető. Szóval, nemrég volt egy nagy családi veszekedés, én írtam a testvéremnek egy levelet amiben finoman leírtam, hogy a dologról a véleményem, a sógorom pedig egy olyan alpári és mocskos szájú levelet írt vissza nekem, hogy majd leestem a székről mikor olvastam. A lényege, hogy az egész levél az én rágalmazásomról szól. Idáig csendben voltam, de most eljött a pillanat, hogy ezt már nem hagyom, meg akarom torolni valahogyan. Jaaa, és a sógorom ráadásul egy nagy cégnél vezető beosztásban van, emberek tartoznak alá... Mi tegyek szerintetek? Fel lehet jelenteni, vagy jelezzem a munkahelye felé, hogy milyen ember is a sógorom? Szeretném, ha kicsit megszorongatnák.
2011. jan. 26. 17:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a bosszútól nem csak még jobban elhidegülne tőled a tesód?
2011. jan. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!