Vajon a Simon Wiesenthal Központ nagyon bosszúálló?
Figyelt kérdés
A 97 éves Képíró Sanyi bácsi kapcsán kérdezem... Melyik emberfajta üldöz 70 év után "bűnözőket"?2011. júl. 18. 20:42
1/16 anonim válasza:
Ha neked gyilkolászták volna a családodat, te mit tennél?
2/16 anonim válasza:
Ezt magyarázza meg nekem valaki, akinek a nevére rákeresve, semmit sem írnak a Holocaustról, pedig a wikipédiát is néztem:
3/16 anonim válasza:
Fellebbezni fognak. Nem hagyják annyiban, hogy egy ember csak azért meneküljön meg a fegyháztól, mert öreg, rossz egészségi állapotban van, és még beszélni sem tud. Kíméletlenül igyekeznek eleget szerezni a vélt igazságuknak. Jó lenne, ha legalább egyszer felsülnének.
4/16 anonim válasza:
Olyan emberfajta, akinek csak azért megpróbálták kiirtani a fajtáját, mert x családba született
az erőszak erőszakot szül
7/16 anonim válasza:
hát végül is ebből éltek...
és szűkül a piac:)))
Képíró bácsi felértékelődik:)))
8/16 anonim válasza:
40 éve idejük se lett volna erre:)))
9/16 anonim válasza:
Én már a "nácivadász" kifejezést is idiótának tartom. Aki 1945-ben volt 18 éves (vagyis bevonulhatott katonának, de valószínűleg nem tisztnek), már ők is 84 évesek. Persze aki bűnös, az 90 évesen is bűnös, de nem az a bűnös, akire ők azt mondják!
10/16 anonim válasza:
14:45
azért néhány néhány valódi genny@ládát tényleg elkaptak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!