Nem vagyok bosszúálló, de ezt hogyan torolhatnám meg?
Pontosítanád, mit is jelent az hogy "elszakítani tőletek"?
Végülis a tesód férje, ők alkotnak egy új családot.
Ha a tesód férjének ártasz azzal a tesódnak is ártasz. Bosszúállás helyett inkább rendezd le a dolgokat ... beszéld meg velük ami nem tetszik neked.
Egyébként az ilyen esetekre az idő a legjobb gyógymód.
Azért akarsz bosszút állni és perelni és egy magas beosztású ember életét tönkretenni, mert csúnyán beszélt veled?
Nem vagy te egy kicsit gyerekes?
Szerintem VELED van baj, mi az, hogy egy felnött nöt a férje el akar a testvérétöl/családjától szakitani? Egy férjes nönek elsösorban a férje a családja, nem a testvére!!!!!Az, hogy ö a férjéhez tart, a normális, itt az a beteges, ahogy TE ragaszkodsz a testvéredhez.
Másrészt nem értem, hogyha a sógorod írt neked/rólad egy levelet, ami szerinted nincs rendben, ennek mi köze a cégéhez? HA ilyennel kezdesz, vagy emiatt feljelented, akkor csakis téged fognal hülyének nézni.
Jobb lenne, ha megpróbálnál felnöni, a saját életedet élni, a testvéredétöl függetlenül, és nem az ö házasságát megpróbálni tönkretenni féltékenységböl.
Mi az hogy a férjéhez tartozzon jobban és ne az IKERtestvéréhez?? Ez beteges? Úristen..! Melyik is a vérrokona?
Nem ismerjük pontosan a helyzetet de szerintem ez nem volt okos kijelentés. Én is biztosan szeretni fogom a férjemet, és normál esetben nem teszek különbséget közte és a családom (testvérem) között, de akkor is van különbség a kettő között, vagy csak én érzem így?
Ha ilyen válaszlevelet írt, akkor nem lehet kérdés.
Kinyomtatod a te leveled, aztán az övét, és elviszed a rendőrségre. Létezik olyan, hogy becsületsértés, rágalmazás, és ott megcincálják érte rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!