Keresztnevet szeretnék változtatni! Hol kell elkezdenem az intézését, és kb. mennyibe kerül?
án nem tudom
de felpontoszhatsz meg a tobbiek is
közsi
szia
Bocsi ez nem konkrét válasz lesz, de szerintem ne változtasd meg.
Én is gyűlöltem régebben a nevemet, mindig azon gondolkodtam, hogy amint lehet megváltoztatom. (Karolinának hívnak, ennél megjegyezhetetlenebb, ritkább, csúnyább nevet nem sokat tudok)
Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy mire. És rájöttem, hogy egyik sem lenne rám illő. Minden névről eszembe jutott egy ember, egy ismerős és rájöttem hogy rám nem illik az ő neve, mert nem más vagyok mint ő. (Erzsi, Piri, Sári, Mariska, Rozáli...:)) egyik sem:)
Így szépen lassan megszerettem a nevem és eszem ágában sincs megváltoztatni.
Szerintem ne változtass, felesleges idő, pénz , gond.
Régi ismerősöknek úgyis ugyanaz maradsz:)
Kedves 3. válaszoló!
Köszönöm,a tájékoztatást!!!
És a 10000ft-on túl ,kell még valamit majd fizetnem?Gondolom új személy ,jogsi stb... és ezeken kívűl?
Esetleg nem tudod,hogy mennyi idő alatt zavarnak le egy névváltoztatást???És benne van a pakliban,hogy nem engedik???Köszi!
12:33 ez jó!!:))))))))))))
Tulajdonképp,a kisfiam nevét szeretném megváltoztatni,nem a sajátomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!