Lehet ebből komolyabb ügy? Ugye nem ültetik le a férjem? Kétségbe vagyok esve! Rendes, tisztességes, (fehér) emberek vagyunk. Vélemények? Mit tegyünk?
Fiam(10 éves) néhány barátjával foci edzésről jöttek hazafelé 2 napja kora este. Fiam és a barátai elmondása szerint az történt, hogy útközben rugdosták a labdát,amivel berúgtak egy ablakot. A fiam lőtte a "gólt",mire szinte azonnal kijött egy férfi,és ordított velük. A többiek távolabb mentek, a fiam ott maradt,hogy elnézést kérjen de az ember meg sem hallgatta,hanem lekevert neki egy hatalmasat. Neki esett a kerítésnek, és egy kiálló drót darab felsértette az arcát, úgy,hogy miután haza ért,kórházba kellett vigyem hogy összevarrják. A férfi ekkor -gondolom- megijedt,és egyből berohant a házba.
Miután visszaértünk a kórházból,épp akkor ért haza a férjem is. Elmondtuk neki is,hogy mi történt, majd ő autóba ültetett minket,és együtt elmentünk ahhoz a házhoz,hogy meghallgassuk az ember verzióját is,hogy mit tett a fiam,amiért megmerte ütni? Az ember kijött,ordítozott összevissza,szidott engem,szidta a fiúnkat,mire a férjem berágott,és behúzott egyet a pasinak. Ekkor verekedni kezdtek,próbáltam őket csillapítani,de a férjem teljesen kikelt magából. Végül az ember kapott egy akkorát,hogy már nem tudott felkelni,ezért itt vége is szakadt a verekedésnek. Az ember közölte,hogy addig nem nyugszik,míg a páromat börtönbe nem csukják önbíráskodásért, meg súlyos testi sértésért.(Szerintem betört az orra,elég csúnyán vérzett) Gondolom tett feljelentést az ember. Én is tegyek feljelentést? Vagy mit tegyek? Eddig még nem voltak itt a rendőrök...
Kiskorú bántalmazásáért (testi/lelki) fizetni kell!
Nekem 7 éve volt ilyen helyzetem. A mostohaanyám le akart dobni az erkélyről éjjel, amikor "néztük a csillagokat". Amikor rájöttem, hogy mi is történik, akkor elkezdtem karmolni, harapni, és így kiestem a kezéből. Semmi bizonyítékom nem volt a történtekre, ezért annyiba maradt az ügy.
De mivel a fiadon ott van a seb, biztos, hogy bírságot kap a férfi.
Szerintem a férjedet nem csukják le, de Ti is kaptok majd bírságot..
15.56
Attól függ. Nálunk 2 év letöltendő fogházat kapott az illető. Aztán a megfellebbezésből 1 év fogház, de 3 év felfüggesztett. Attól függ ki és mit csinált. Nálunk mindez lelki terrorért volt, veszélyeztetésért.
Az orrbavágott fél sem fogja olcsón megúszni, kiskorút bántalmazott, ráadásul varrni kellett a sebet, gondolom, ez 8 napon túl gyógyuló sérülés, ez is még plusz tétel.
Látlelet a gyerekről, remélem készült!
Férjed lehet, hogy elvetette a sulykot, de megértem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!