Lehet ebből komolyabb ügy? Ugye nem ültetik le a férjem? Kétségbe vagyok esve! Rendes, tisztességes, (fehér) emberek vagyunk. Vélemények? Mit tegyünk?
Fiam(10 éves) néhány barátjával foci edzésről jöttek hazafelé 2 napja kora este. Fiam és a barátai elmondása szerint az történt, hogy útközben rugdosták a labdát,amivel berúgtak egy ablakot. A fiam lőtte a "gólt",mire szinte azonnal kijött egy férfi,és ordított velük. A többiek távolabb mentek, a fiam ott maradt,hogy elnézést kérjen de az ember meg sem hallgatta,hanem lekevert neki egy hatalmasat. Neki esett a kerítésnek, és egy kiálló drót darab felsértette az arcát, úgy,hogy miután haza ért,kórházba kellett vigyem hogy összevarrják. A férfi ekkor -gondolom- megijedt,és egyből berohant a házba.
Miután visszaértünk a kórházból,épp akkor ért haza a férjem is. Elmondtuk neki is,hogy mi történt, majd ő autóba ültetett minket,és együtt elmentünk ahhoz a házhoz,hogy meghallgassuk az ember verzióját is,hogy mit tett a fiam,amiért megmerte ütni? Az ember kijött,ordítozott összevissza,szidott engem,szidta a fiúnkat,mire a férjem berágott,és behúzott egyet a pasinak. Ekkor verekedni kezdtek,próbáltam őket csillapítani,de a férjem teljesen kikelt magából. Végül az ember kapott egy akkorát,hogy már nem tudott felkelni,ezért itt vége is szakadt a verekedésnek. Az ember közölte,hogy addig nem nyugszik,míg a páromat börtönbe nem csukják önbíráskodásért, meg súlyos testi sértésért.(Szerintem betört az orra,elég csúnyán vérzett) Gondolom tett feljelentést az ember. Én is tegyek feljelentést? Vagy mit tegyek? Eddig még nem voltak itt a rendőrök...
Köszi a válaszokat mindenkinek!
13:30
A fiúnkat azért vittük magunkkal,hogy megmutathassa, hogy melyik ház volt az, mert az utca nevét nem tudta megmondani.
Valaki kérdezte, hogy miért ütött a férjem. Nos nem ütött volna ő,nem egy agresszív ember,de a férfi tűrhetetlen hangnemben beszélt velünk/a fiamról és rólam. Csak hogy idézzem a szavait: " nem kell a világra sz*rni egy gyereket,ha képtelen rá ez a hülye p*csa(én), hogy normálisan nevelje fel." A gyereket szukafattyának nevezte, engem pedig elhordott mindenféle sarki lánynak.
Tény,hogy fiatal anyuka vagyok, de ennek ellenére úgy érzem, hogy normálisan nevelem a fiam. Szerintem más sem tűrte volna,hogy rágalmazzák a családját!
Nem fogják semmiképpen sem lecsukni.
Mindenképpen tegyetek feljelentést és nyugodtan valljátok be, hogya férfjed megütötte a minösíthetetlen magatartása miatt.
Börtön nem lesz belöle az biztos, max valami pénzbüntetés, de a másik fél fog rosszabbul járni, ha csak nem vonjátok vissza közös megegyezés alapján a feljelentést.
Orvosi látleletet készíttess a fiadról!!
De a sztori egyébként úgy volt, ahogy a fiad előadta. Tehát kb. ugyanazt mondta a pasi? Azért az sem mindegy! Nem mondom,hogy a fiad is ilyen, de hihetetlen,hogy milyen gyerekek és kamaszok vannak mostanában. Csak egy sztori! Ismerős háza előtt játszótér van. Egyik délután jön be a 7 éves fia sírva,hogy nagyobb fiút (12-13) nem engedik oda őket játszani, mert ott cigiznek! Ismerős anyuka kimegy, hogy szóljon a fiataloknak! Apuka bent ül egyszer csak hallja anyukát veszekedni valakivel. A srácok miután megkérte őket,hogy engedjék játszani a kicsiket, mivel ez egy játszótér, beszólogattak neki, majd pedig le k.rva anyázták. Apuka kiment, neki is elkezdtek káromkodni. Ismét elhangzott a k.rva anyád. Na erre apuka odalépett az egyik gyerekhez, és lekevert neki egy fikást. Az tovább folytatta a szép beszédet, kapott mégegyet. Na ugye hazarohant, anyuéknak panaszkodni (csak a cigit, meg az anyázást felejtette ki), ők bevitték a kórházba, ahol állítólag megállapították,hogy agyrázkódása lett. Ismerős nővér rá két napra mondta,hogy na az tuti nem volt, mert rá egy napra már bent volt a laptop a gyereknél, agyrázkódásnál meg egy sort sem engedik olvasni a beteget! Keresztapu másnap ismerős munkahelyére bement és megfenyegette, mert bántotta "szegény" keresztfiát! Bíróság, büntetés. Annak ellenére,hogy a több tanú is alátámasztotta az apuka sztoriját és azt is,hogy már hónapok óta oda járnak a kiskamaszok bandázni a játszótérre és eldobálják az üvegeket, cigiket.
Hát azt hiszem, ebben az esetben, adtam volna én is akkor pofont a srácnak,hogy a takony menetet vágjon a nyakán. De még apukának is, ha jönne felháborodva reklamálni. Imádom, amikor a kis gyerekek a csikkeket szedegetik össze a játszótéren a kis p@csök miatt!
Szóval ezt csak azért írtam le, mert sajnos a gyerekek, kamaszok nagy %-a tiszteletlen és ha gond van, akkor mindent tagadnak.
De nyugi, a pasi nem fog csinálni semmit, mert még ő is megütheti a bokáját!
15:01
A pasitól semmi konkrétumot nem tudtunk meg. Egy normális szó sem hagyta el a száját, folyton csak azt hajtogatta, hogy milyen sz*rházi a gyerek,és biztos direkt rúgta be az ablakot. Nekem az jött le, hogy utálja a gyerekeket, mert volt,hogy többes számban beszélt. A fiam barátai azt mondták, hogy az ember hangosan felnevetett,amikor a gyerek sírva fakadt,mert a drót szétvágta az arcát...
A fiam nagy csibész,de sose szemtelen,főleg nem idegen felnőttekkel! Arra tanítom,hogy a tetteiért vállaljon felelősséget,s ha valakivel konfliktusa adódik, akkor vállalja fel a véleményét,de úgy,hogy ne bántson meg másokat.
Nem hiszem,hogy lesz belőle komolyabb dolog, de elolvastam a többieket és van pár dolog plusszban.
Az egész azzal kezdődött,hogy a fiad állítólag berúgta az ablakot. Ha ebből per lesz, ez úgy fog kinézni,hogy a fiad szándékos rongálást művelt, ami veszélyeztette egy időskori ember életét.Az ügyvéd azt fogja mondani,hogy a férfi kiment szólni a fiadéknak és a szóváltást követően a srác beleesett a kerítésbe. És ez lesz az igazság, ha a fickó is talál még tanut magának. Ha pedig a gyerekek ezt állítják, ők meg azt, akkor patthelyzet lesz. Rögtön átforfdul a dolog.A fickó azt fogja mondani, hogy ez a dolog milyen súlyos lelki stresszt okozott neki, amiért orvoshoz kellett mennie és azóta is kezelésre jár.
Na és még nem volt ebben az hogy az orra is betört..nagyon vigyázzatok,mert nagyon komoly pert lehet ilyen kis hülyeségből csinálni ám, nagyon résen kell lenni.
Kártérítésként követelheti az ablak árát, a kezelései árát az útiköltséget stb..ezért nem lett volna szabad visszaütnie a férjednek, mert ebből még testi sértés is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!