Jártatok már pszichológusnál "család-állításon"?
A fiam viselkedésproblémái miatt van szükség minderre.
Egyébként én és a férjem szerető,biztonságos családból jöttünk mindketten.Nincsenek napi veszekedések,nem repül a sörösüveg,vagy a nagykés...
Hellinger féle család-állításon voltam. A húgomat kísértem. Nagyon érdekes, mindenkinek ajánlom.
Mondjuk végigbőgtem nem csak a tesóm családfelállítását, hanem másét is. Volt meddő hölgytől és nem férfias úrtól kezdve mindenféle. Ikterterhesség (a másik magzat ( testvér) méhen belül elhalt). Ez utóbbiból több is volt.
Még most is kiráz a hideg, de mégegyszer mondom, nagyon érdekes és tanulságos. Mindenkinek ajánlom.
Én is csak ajánlani tudom! Ha el is mész, nem kötelező első alkalommal a saját problémáid megoldásra hívni, várhatsz egy két alkalmat, hogy utána hozd elő.
Mindenképp egy nagyon mély és tanulságos folyamat indul el ott.
Én ellenzem. Ezoterikus marhaság (bár ezt nem vallják be róla). A barátnőm "problémamegoldás" címszó alatt még jobban bekattant tőle. Ahelyett, hogy próbálná megoldani a JELENLEGI élete problémáit, minden kudarcért (de még azért is, ha aznap rossz idő van!) az anyját okolja. Ha meg a válla fáj, a múlt terheit "cipeli", ahelyett, hogy orvoshoz menne vele.
Nagyon vigyázz, mert ha belekerültök ebbe a körbe, nem lesz menekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!