Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek, hogy a barátom...

Nagyon félek, hogy a barátom emiatt fog szakítani. Szerintettek van rá esély? Lent.

Figyelt kérdés
Ő szeret bulizni járni, én nem. Neki megmondtam akormegy amikor csak szeretne, hisz jogábban áll, de mindenki azzal ilyezget mivan ha egyszer megunja, hogy sohasem tud elmeni egy jót bulizni a barátnőjével és szakítani fog mert nem fogja magát a kapcsolatban jól érezni. Szerintettek is van erre esély?:S
2011. jan. 24. 23:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
egyik barátnőm azt javasolta, hogy elégsokszor hívták alkalmakra szülinap, évforduló azokra kísérjem el legalább maximum nem maradunk annyira sokáig a többit meg bízzam rá mit csinál megy-nem megy.
2011. jan. 25. 09:27
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
most komolyan hány évesek vagytok?! na és ha ő szeret bulizni?nagyobb eseményekre ahol villoghat veled menj el ha akarsz,de szerintem ettől nem lesz rosszabb egy kapcsolat.Én bár eljárok a párommal olyan helyekre is amit nem szeretek,de inkább csak azért, hogy ne maradjak ki az életéből, viszont abban megegyeztünk hogy én utálom a fesztiválokat naagy koncerteket oda mehet egyedül:Pplusz ha akar oda mehet ahova csak tetszik legutóbb az erotika kiállításra engedtem el aztán nevetve néztem a róla készült képeket:D attól hogy nem együtt buliztok még egy pár lesztek sőt az állandó együttlét meg egyhangúvá tenné az egészet,de ha mások véleményére hallgatok ahelyett hogy bíznátok a szerelmetekben akkor csak szimplán ostobák vagytok.
2011. jan. 25. 10:13
 23/24 anonim ***** válasza:

7:58 as vagyok. Amúgy voltatok már együtt bulizni? Miért nem hívod el te is az egyik barátnőd hátha jobban éreznéd magad vele, ő meg a haverjaival.

szerintem valamennyit engedned kell, ez a jó kapcsolta alapja. Te csak magadat nézed, hogy így se úgy sem jó. És ez kifogás hogy elrontod a kedvét. Igen elrontod a kedvét, ha úgy vagy mellette mint a savanyú cukor, de mindenre van megoldás.Néha kísérd el, és hívd el a barátnőd te is és nem kell csak a haverjaiddal lenned.

Én sajnos a párodat tudom csak megérteni ( ezért ne haragudj rám) mert én is átéltem amit ő, és nagyon rossz volt. Én azt mondom neked, ha szereted ezt az embert , és a jövődet is vele képzeled el, akkor néha engedj neki, elég havonta egyszer és boldog lesz.Az örökös visszautasításba belefásul az ember. Ez az összecsiszolódás ideje, és ez a könnyebb megoldás hogy te nem akarsz, az már nehezebb igaz? hogy elmenj és próbáld jól érezni magad ő miatta is

2011. jan. 25. 11:21
 24/24 A kérdező kommentje:
Abba maradtam vele, hogy a nagyobb eseményekre szülinap stb elkísérem a többit meg eldönti elakar e menni vagy nem. Úgy láttam rajta ez így neki megfelelt. Majd kiderül be vállik -e.
2011. jan. 25. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!