Nagyon félek, hogy a barátom emiatt fog szakítani. Szerintettek van rá esély? Lent.
7:58 as vagyok. Amúgy voltatok már együtt bulizni? Miért nem hívod el te is az egyik barátnőd hátha jobban éreznéd magad vele, ő meg a haverjaival.
szerintem valamennyit engedned kell, ez a jó kapcsolta alapja. Te csak magadat nézed, hogy így se úgy sem jó. És ez kifogás hogy elrontod a kedvét. Igen elrontod a kedvét, ha úgy vagy mellette mint a savanyú cukor, de mindenre van megoldás.Néha kísérd el, és hívd el a barátnőd te is és nem kell csak a haverjaiddal lenned.
Én sajnos a párodat tudom csak megérteni ( ezért ne haragudj rám) mert én is átéltem amit ő, és nagyon rossz volt. Én azt mondom neked, ha szereted ezt az embert , és a jövődet is vele képzeled el, akkor néha engedj neki, elég havonta egyszer és boldog lesz.Az örökös visszautasításba belefásul az ember. Ez az összecsiszolódás ideje, és ez a könnyebb megoldás hogy te nem akarsz, az már nehezebb igaz? hogy elmenj és próbáld jól érezni magad ő miatta is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!