Nagyon félek, hogy a barátom emiatt fog szakítani. Szerintettek van rá esély? Lent.
Itt nagyon sok meghatározó tényezőről nem esett szó.
Milyen ha együtt vagytok? Romantikus összebújás van, és látszik rajta, hogy odavan érted? Színvonalas filmeket néztek, amiket megbeszéltek utána? Tartalmas és szenvedélyes az időtöltés? Egymásra vagytok hangolódva, tudtok órákig beszélgetni? Csak időnként elmegy a haverjaival sörözni? De van, hogy ő is az ágyban olvas vagy tévézik? Ez esetben ne aggódj, és ne hallgass olyan emberekre, akik úgysem látnak bele, csak szeretnek felelőtlenül dobálózni a szavakkal, hogy okosnak és gondoskodónak tűnjenek.
Vagy ennek a srácnak csak az jelenti a szórakozást, ha elmegy zúzni? Ha veled van, elmeséli, múltkor hogyan b@szott be, szexeltek egyet (ha épp józan) aztán alvás? Nincs közös témátok, mert teljesen eltér az érdeklődési körötök? Na ilyenkor van baj. De nem a partizás miatt.
Szerintem ha a barátod hűséges, és tényleg csak a buli, haverok, sör stb. miatt megy, működhet a kapcsolat.
Persze néha azért Te is elmehetnél - ha ezt szeretné, az jó jel. Ha örül, hogy nélküled járhat, és nem is hív, mert zavarnád - na az nagyon rossz jel.
Nem akarlak megbántani,de én mind a két együttéléses kapcsolatomba megjártam ugyan ezt. És mind a kettőnél a volt ,hogy más lánnyal ismerkedett.Ha nincs "póráz" az baj ,ha szorosan "fogom" az a baj. Most a párom csinálja bár tényleg ritka ,hogy mostanában elmegy mióta elkezdtem pakolni ,mert megláttam ,hogy egy lánnyal flörtölve emailezik ,(aki ott dolgozik ahova járt sörözni).ÍGy nem igazán megy el. Pókerezni össze szoktunk ülni a haverjaival ,szóval nincs is az ,hogy sehova nem megyek vele.
Én megmondtam mikor ismerkedtünk,hogy nincs az a pénz ,hogy én elmenjek mégegyszer discoba vagy ilyen helyre.Tudta nagyon jól.
Szerintem fogd vissza egy picit ,ha szeret akkor engedni fog.De ne is ülj otthon vele egyfolytában.
ugyan már, ez önmagában nem ok a szakításra :) mi a férjemmel 8 éve vagyunk együtt, két éve házasok. a társadalmi eseményekre megyünk csak együtt, azon kívül én is elmegyek néha a barátnőimmel bulizni, ő meg a barátaival kártyázni. sosem kísértük ilyenkor el gymást. engem a kártya pl. nem köt le, unom. minek mennék vele? valószínű ő is unná a barátnőim társaságát egész este...ha a jelen helyzet Neked jó és neki is, akkor ne foglalkozz a sok okoskodóval. csak fontoskodnak.
29/N
Fursca olvasni a válaszaitokat! Komolyan érdekelne, hogy hány évesek vagytok...
Egy olyan kapcsolatban, ahol nincs titkolózás, és mernek egymással beszélni a felek, miért lenne gond, ha külön járnak bulizni?
Páromnak vanegy régi baráti köre, akikkel rendszeresen NÉLKÜLEM jár el egész estés bulikra. Én tized annyit nem bulizok, csak néha-napján megyek, (és most kapaszkojatok meg!!!) eddig EGYSZER SEM buliztuk együtt... És már évek óta együtt vagyunk.
Nincs féltékenykedés...
Pontosan tudom milyen "veszélye"van annak, hogy nélkülem megy el, de ha nem bízom meg benne, akkor amúgy is fölösleges elengednem otthonról akár dolgozni is, mert az utcán is megismerhet valakit, aki leveszi a lábáról.
Arról nem is beszélve, ha elmész vele, de csak feszengsz mert nem érzed jól magad, akkor ő sem fogja és ez már gyilkolhatja a kapcsolatotokat hosszú távon, mert feszültséget okoz...!
ui.: Mielőtt ebszólnak az okosok: én a párommal mindent meg tudok beszélni, többek között azt is, ha megtetszik neki egy lány. Eleinte nyitott kapcsolatban voltunk, így természetes, hogy el mer mondani mindent, és mióta csak ketten vagyunk a lkapcsolatban EGYSZER SEM csalt meg. Éppen azért mert mident meg tutunk beszélni.
28L
Három éve vagyunk együtt, soha nem voltunk együtt bulizni, és tök jó így. Én nem tudnék mit kezdeni az ő kollégáival, ő nem tudna mit kezdeni az én barátnőimmel stb.
Nem a bulizás a lényeg, hanem az, hogy szervezzetek együtt programokat. Mi színházba/moziba járunk, kirándulunk, fürdőket próbálunk ki, éttermet, sima vendégségbe járunk ismerősökhöz stb. Nem hiszem, hogy a bulizás ennél tartalmasabb lenne.
Akkor lenne baj, ha földhöz vernéd a s3ggedet, hogy ne menjen magába, mikor te meg nem akarsz.
"Az alkohol egy csodálatos szer. A csúnyából szépet varázsol"
Amúgy ez a drog. Az alkoholnál csak a minden mindegy állapot áll be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!