Nagyon félek, hogy a barátom emiatt fog szakítani. Szerintettek van rá esély? Lent.
Én se mentem vele soha...vagyis nyáron mentem amikor nyaraltunk,de az ugye nem volt olyan...ő se tudta jól érezni magát ilyenkor és én se mellette.
Én nélküle jártam bulizni..semmi olyan helyzetbe nem keveredtem ilyenkor,mert bulizni mentem és nem fiúzni és nem foglalkoztam senkivel,csak a baráti társasággal :)
Mások nem gondolkodnak úgy ahogy én,ezért nem kell lepontozni!
Ha szeret téged akkor megérti,h te nem szeretsz bulizni és kénytelen beletörődni,ha ezért kidob téged akkor nem szeretet téged igazán!
Nekem ez a véleményem!
21/L
szerintem nagyon jó dolog, hogy ha nem is mész vele bulizni de nyitottan állsz hozzá és "elengeded".
mivel ez így van gondolom megvannak a haverjai a bulizáshoz így az sincs, hogy nem lenne kivel elmennie :)
ez így korrekt felállás és ha kompenzálni tudod valamivel (mozi, kiállítás, kávézó, stb.) tehát mentek együtt is valahova és néha ő is otthon marad veled összebújni, nem hiszem, hogy ezért szakítanátok :)
én férjem is egyedül jár el bulizni, kapcsolatunk elején még elvitt magával de nem illettem bele a társaságba (csak pasik ;D) így ő havonta 1x megy, én meg netezek :)
10 éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!