Van-e megoldás, hogy elkezdhessük végre közös életünket? Már nem tudom hova fordulhatnék.
Nagyon sajnálom a helyzeteteket,de sajnos nagyon sokan vannak így mint Ti.Semmilyen állami segítségre nem számíthattok szerintem.Két felnőtt emberről van szó,aki munkaképes.Nagyon sokan élnek gyerekekkel albérletbe,és csak a fizetésük van,ha van.Nem marad más csak a munkakeresés mindkettőtöknek.Tudom,hogy ez nagyon nehéz,nem csak felétek máshol is.Miért nem néztek körül az országban,vagy azon kívül máshol is,ha úgysem sokminden köt arra a környékre benneteket?
Remélem sikerül munkát találnotok,és normális életet élnetek.
Minden jót nektek.
Nézz körül fejvadász cégeknél,biztosan találnak nektek valamit.Írd be a Google-ba,hogy "munkakeresés fejvadász cégek"kidob egy csomót,diákmelót is.
Sok szerencsét.
Igen, ez jó ötlet!!! Mármint az óraadás. Párod nap közben vállalhat takarítást, ház körüli segítséget időseknél, családoknál, ha heti egyet találtok netes hirdetéssel, az is majdnem +10 ezer havonta.
Gratulálok a tudatosságotokhoz! És kitartást, erőt Nektek! Nem könnyű, nagyon nem...
Tudom.
Szia!
A mi városunkban a fiatal házasokat támogatja az önkormányzat, lehet pályázni bérlakásra. Ennek itt egyik feltétele a bejelentett lakcím a városban (ha jól tudom). Érdeklődni kell, hogy Debrecenben van-e ilyen, mert akkor megtehetitek, hogy:
1. Szépen csendben ketten összeházasodtok (nagy esküvő lehet később is).
2. Kerestek egy ismerőst, akihez névleg bejelentkezhettek, így megvan a lakcím is.
A párodnak megvan a vagyonőri tanfolyama? Nálunk ilyennel még mindig sokat hirdetnek. Be kellene mennie a debreceni munkaügyi hivatalba, ott biztosan előbb tudnának neki munkát keríteni.
Te pedig próbálkozz meg a korrepetálással, jó pénzt lehet keresni vele.
Sok sikert és sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!