Saját ház a család házán kívül a férjnek?
A kérdező biztos azt hiszi, hogy kéjbarlangról van szó:)
Az én férjemnek is van, sőt nekem is egy -egy külön lakásunk.Nem járunk oda, az enyém ki van adva, a férjemé iroda.Nincsen ebben semmi különös.
Még egy lakást kialakít a meglévő mellé...el tudnám képzelni.
Kiadható bérbe,eladható,vagy használható,ha esetleg elválnánk...bizony,hogy el tudnám képzelni.Nem hiszem,hogy ehhez hátsó szándék kellene....
Van egy ismerősöm,aki a kert végében csak úgy hobbi képen egy másik házat épít a családi ház mellet.(egy utcára nyílna az is)Én ezt nem tartom furcsának.
Amíg csak egyedül megy oda (vagy haverokkal, feleséggel) tehát nem visz oda más nőt addig oké.
Illetve, ha nyitott kapcsolatban élnek, akkor korrektebb, ha oda viszi a szeretőjét, mint haza.
De, ha én dolgozok, otthon végzem a házimunkát és várom haza a drága férjem, akkor ő ne legyen egy másik nővel a "saját" lakásában.
Tehát, ehhez több információ kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!