Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Főleg, férfiak válaszát...

Főleg, férfiak válaszát várom! Létezik, olyan, hogy egy férfi egész életében szerelmes legyen egy nőbe és ne kelljen neki más?

Figyelt kérdés

Adott vagyok én és a barátom, kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt.

Eddig őszinte volt hozzam, de most azt mondta, hogy én nagyon jó vagyok, elképzeli az egész életem velem, de kell neki ennél több, vagyis több csaj.Érzem, hogy szeret, tudom, hogy szeret, azon gondolkodtam, hogy nem csak eljátszott ezzel a gondolattal, hogy milyen lenne mással.

Ti férfiak, tényleg így gondolkodtok?

Hogy egy nem elég, él bennetek a vadász ösztön még mindig?

2011. jan. 24. 09:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem másznák rá más nőre. A párom a párom, hozzá kötnek érzelmek. Számomra a szex érzelmekkel jó, anélkül zéró az egész.

Most lehet nevetni...

21-F

2011. jan. 27. 19:08
 32/37 anonim ***** válasza:
51%

Az ember nem monogám! Ez tény. Mert többször is szerelmesek lehetünk életünk alatt! DE! Az embernek az ösztönei mellett ESZE is van, és megtudja állapítani, hogy mi helyes és mi nem a legjobb neki és a környezetének.

A nők is otthagyhatnák a gyerekeiket egy új pasi miatt DE NEM TESZIK! ÁLTALÁBAN!

A pasiknak sem szabadna otthagyni a családjukat, mert ezzel a saját utódai mentális és fizikai egészségét kockáztatja meg.

Elég fura ez a hülye szöveg is a pasik részéről, hogy "ők minél több utódot csináljanak nőknek, az a küldetésük"....hát persze! És azt nem tudják, hogy ehhez a nőknek anyagi támogatás is kell??? Ha ez így lenne,ahogy apasik állítják, akkor valószínűleg úgy alakult volna a rendszer, hogy a nők gazdagok lennének (hogy eltudják tartani a sok hímtől született gyerekeiket), a férfiak szegény "herék", vagyis "donorok" lennének vagyon nélkül, mert ahhoz nem kell vagyon, hogy minden nap más nőnek az ágyasai lennének. A nők dolga az lenne, hogy jobbnál jobb pasik után vadásznának (magas, izmos, jóképű) és a szex-szerelem után a nő megtermékenyülne, a pasi továbbállna...

Gondolom, ez a pasiknak tetszene:D Csak szexből állna az élet, egy nő kiválasztaná őket és elfogadná, vagy sem.

Persze a született gyerekek apja is be lenne jegyezve, nehogy rokonok is összeálljanak.

Így jó lenne?

2011. jan. 27. 19:17
 33/37 anonim ***** válasza:
74%

Már ha szóba került az evolúciós pszichológiás dolog:

Amúgy igaz, hogy a nők(nőstények) alapjáraton inkább monogámok. Ők azok akik "válogatnak" a hímek között, mivel nekik "több szülői ráfordítást" kell tenniük. És ha elfecsérelik a szaporodás lehetőségét, nekik sokkal nehezebb újra kezdeni, a hímek viszont könnyebben, ők csak többlet-spermát termelnek.

A hímek sokkal nagyobb szaporodási varianciával rendelkeznek, az ember is. Ezt korlátozza a nők "választása" és a következmények... ők olyan férfit (hímet) keresnek aki segít az utódok felnevelésében, de olyan téren mint biztonság, jelen világban ugye anyagi dolgok stb.

Viszont mint a nőstények mint a hímek fontosnak tartják azt, hogy párjuk egészséges legyen, szaporodni legyen képes. A nők a o,9 es férfi derekat preferálják, mivel az az optimális, legmegfelelőbb a szaporodáshoz....

A nők kicsit más alapján döntenek pl a "FA" alapján...

Amúgy a férfiak ha lehetőségük lenne rá sokkal nagyobb valószínűséggel kezdenének kapcsolatot idegen nőkkel, mint nők idegen férfiakkal, abban az esetben, ha nem derülne erre fény...

Illetve a hímek elhagynák a nőstényeket alkalmi partner miatt, de nem teszik, a nők "választása" és a későbbi következmények miatt....

Egyébként egyes nőstények ha az erőforrás nem megfelelő akkor más hímekhez menekülnek...

Szóval alapból azt mondhatnánk, hogy "vadásznak" még most is...viszont a mai világban már a házasság intézménye pl. korlátozza ezt.

És ott ahol a szülői ráfordítás nagyjából ugyanakkora (kellene legyen) ott a hímek közti versengés is kisebb, és nem "vadásznak" annyira...tehát az ember egy ilyen lény.

Sok mindennel, sok mindent próbálunk megmagyarázni.

Mondjuk számomra alapvetően elfogadhatatlan a párod hozzáállása, és egy olyan kijelentésért

"most azt mondta, hogy én nagyon jó vagyok, elképzeli az egész életem velem, de kell neki ennél több, vagyis több csaj" úgy rúgnám se..gbe hogy a lába sem érné a földet...

Ha szeretne nem mondana ilyet. Egyébként az előttem levő választ a párom írta és mi 4 éve vagyunk együtt, az első vagyok neki, mégsem vágyik másra. Szóval tőlem pszichológia jobbra-balra evolúciós elmélet számomra nincs magyarázat az ilyen stílusú gondolkodásra...az ilyen embernek nem való komoly párkapcsolat.

Kövezzetek meg így gondolom. további ehhez hasonló témájú cikkekért lehet írni...

2011. jan. 27. 19:41
 34/37 anonim ***** válasza:
41%

Szia! Bocsi hogy válaszolok a kérdésedre mivel nö vagyok!

Ahoz hogy a férfit eletünk végéig megtartsuk,azért dolgozni is kell! Próbáljunk szülés útán nem elhízni,legyünk vidámak,fözzünk neki finomakat,legyünk mindig ápóltak és csinosak,és persze sok szex,!:) Változatóság a szexben,helyszinek,domina szerep,esetleg segédeszköz pl vibrácios gyürü,sikositok stb,különféle pózok,és persze mindin helyzetben akár néha csak 5 perc is lehet,lehet csak ö megy el,de biztos nem néz másik nöre!!

Persze forditva is igy legyen a férfi se legyen egy sörhasú igénytelen ember!

Legyen ápolt,mondjon pokokat,szervezen programokat!

És persze a legfontosabb pár éves házaság és két gyerek után,kell egy kis pihi az anyukának mikor a munkatásaival megy ruhát venni,fodrászhoz,

És az apukának is kell nézni ha sörözik a havarokkal,vagy focit néz a tv-ben állandoan,már persze a fiuk is!

Nehéz dolog biztos,de kölcsönösnek kell lenni az érzelmeknek,tudni kell veszekedni is,nem nyelni le mindent!

Ez a fiu nem érdemel meg téged,ha már most igy gondolja hogy más is kell rajtad kivül! Hidd el ha egy pasi szerelmes tervezi a jövötöket,ábrándoztok mindketten,ha nem vagytok együtt akkor telefonon logtok,elmentek gyürüt venni,közös nyaralások,buli,nagyon szép ez az idöszak!

Ne hagyd ki,mivel olyan jó 10év távlatából felidézni az együtt töltött idöt,ha nem lesz közös alapotok,vagy arra emlékszer hogy már az elején hiányzik valami,nem leszel boldog!

Azért irtam ennyi mindent mert én is két évig voltam egy olyan férfivel aki nem szeretett igazán,akkor azt hittem igen,de megismertem a jelenlegi férjemet akivel más volt minden:)

Legyél boldog azt kivánom neked,légy bátor is:)

2011. jan. 27. 21:54
 35/37 anonim ***** válasza:
Mégis, mi az , hogy örökre? Hány évesek válaszait tekinted mérvadónak? 70-80 ??---A fiatal test mindig kívánatosabb, mint a löttyedt... De a férfi is öregszik....
2013. máj. 26. 08:54
 36/37 anonim válasza:
Ez egyénfüggő. Én úgy érzem letudnám élni az életem annyira szeretem és tisztelem. 19/F
2013. okt. 17. 15:11
 37/37 anonim ***** válasza:
Ilyen szálló gondolatai mindenkinek vannak, ne aggódj emiatt
2019. jún. 10. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!