Főleg, férfiak válaszát várom! Létezik, olyan, hogy egy férfi egész életében szerelmes legyen egy nőbe és ne kelljen neki más?
Adott vagyok én és a barátom, kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt.
Eddig őszinte volt hozzam, de most azt mondta, hogy én nagyon jó vagyok, elképzeli az egész életem velem, de kell neki ennél több, vagyis több csaj.Érzem, hogy szeret, tudom, hogy szeret, azon gondolkodtam, hogy nem csak eljátszott ezzel a gondolattal, hogy milyen lenne mással.
Ti férfiak, tényleg így gondolkodtok?
Hogy egy nem elég, él bennetek a vadász ösztön még mindig?
Már nem élek kapcsolatban.
Volt egy barátom, akivel 2-3x szakítottunk, mindig egymásra találtunk. Azt mondta, tökéletes vagyok neki, soha jobb nem kell majd neki, stbstb
3 év után megcsalt.
Na ezek után én 1 férfi szavát se hiszem el, hiába látom, hogy néha tényleg szeret 1-1 én nem tudom őket szeretni, sőt...
Én nem így gondolkodok persze minden ember más.Nekem tényleg volt egyszer olyanom előző kapcsolatom 2 évig tartott akkori barátnőmet mindenél jobban szeretem és tényleg nem érdekelt más vele képzeltem el az életem próbáltam mindent megtenni hogy boldog legyen.Az már más dolog hogy én nem keletem neki igaz hogy azóta másvan de még mindig szeretem 6 hónap távlatából is.
Szerintem inkább csak egy olyanal jötél össze aki a többi férfihoz eltérően legalább nem próbál meg hűséges maradni a párjához hanem megmondja fogadd el te nem vagy neki elg törődj bele ugy is megcsal fűvel fával. De a legtöbb szerintem nem ilyen 24F
Ha mindent megadol és ezek után azt mondja hogy nem vagy neki elég ugy is megfog csalnifelőlem megvonhatol tőle bármit bár ugy is megcsal legfeljebb 100x meg ott is hagy.
Persze sok nő beletörődik az ilyen kapcsolatba is
Noha a dolog valóban ösztönkérdés, de egy 21. századi férfi már nem hagyja, hogy az ösztönei irányítsák. Meg kell tanulni együtt élni ezekkel a vágyakkal. Van párom, de ettől függetlenül ugyanúgy érzem, hogy meg kell hódítanom más nőket. Ha csábos példánnyal találkozom, automatikusan bekapcsol a vadász-mód, minden idegszálam azt mondja, hogy menjek oda, hódítsam meg, mosolyogjak rá. És EKKOR kapcsol be a "boldog párkapcsolatban élő férfi vagyok" mód, ami azonnal megakadályozza, hogy a páromon kívül más nőt vigyek az ágyamba. Vannak, akik nem képesek ellenállni, és viszonyból viszonyba ugranak. Aki viszont felnőtt egy párkapcsolathoz, az sosem fogja megcsalni a párját.
Szerintem a fantáziálást ne keverjük ide, mert majdnem mindenki fantáziál másról is. Ez csak szimuláció, ami arra jó, hogy élesben ne keljen kipróbálni, így téve kockára a kapcsolatot.
utolsó, amit írtál én is erre gondolok, hogy nm teszi meg, mert én ennél több vagyok neki.
észrevettem, hogyha utcán megyünk akkor a nők megbámulják, valamiért tetszik a nőknek.többször vágódtak neki úgy is, hogy ott voltam vele, pedig nem egy fotómodell. és tényleg, nálam sokkal jobb nők .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!