Zoli79 kérdése:
Szerintetek van olyan, h az asszony elkészül 20 perccel indulás előtt? Csoda velem megtörtént, nem kellett várni rá.
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 22:09
21/24 anonim válasza:
Inkább adjon magára, és így tartson tovább a készülődés, mintsem 2 perc alatt magára rángasson valamit oszt jóvan.
22/24 anonim válasza:
Nekem a készülődésből kb 30 percet az vett el, hogy megpróbáltam kihúzni a szemem. Kézügyességem semmi, és nem is egyformák a szemeim. Egy idő után elegem lett, kitetováltattam. Azóta tartom a 10 perces részidőt.
Viszont az már szerencsésebb, hogy göndör hajam van, így csak vízzel és zselével tudok "fésülködni". Két mozdulat nedves kézzel és már úgy áll, ahogy szeretném.
23/24 anonim válasza:
Soha nem kellett a páromnak várnia rám, ha indulunk valahova még én vagyok a gyorsabb.
26/N
24/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm válaszát!/igazságosztónak/ is lehet finomkodó idejétmúlt beszédstílusom van,amin nem háborodok fel szeretem a kritikát is építi az önbizalmat./Én életvidám jó humorúnak tartom magam,Legalábbis ha mondani szoktam szerintem viccesnek tartott dolgot,nem bírja ki röhögés nélkül senki/.
2011. jan. 24. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!