Lehet baratsagbol igazi szerelem?
Legközelebb ragadd meg az alkalmat: na látod, én is eljutottam a gondolathoz, milyen nyerő páros lehetnénk. Hol kezdjük a szervezést? Lehet, hogy nem reagáltál óvatos pedzegetésére, pedig ki akarta a nyulat ugratni a bokorból.
Sajnos én is érettség találkozón tudtam meg, hogy egy srác, akiért odáig voltam, rólam álmodozott, de azt hitte, kell is ő nekem, én szintén azt gondoltam: mit is akarna ő tőlem. Óvatos célozgatásait elengedtem, mert nem lerohanós stílusa volt. És mostanra maradt az, hogy hogy alakult volna másképp minden, ha..:)
13 evnyi baratsag utan ,majusban meghazasodunk.Ezalatta 13 ev alatt,udvarolt nekem mikor 12 voltam,de nem lett semmi belole,aztan kicsit eltavolodtunk,utana megint egy barati korben kotottunk ki,mindig o volt az az ember akivel megtudtam beszelni a dolgaim es ez igy forditva.Aztan jott az egyetem,kozben mindvegig tartottuk a kapcsolatot,mikor hazajottunk taliztunk,eljartunk,dumcsiztunk,aztan elkerultem 3 evre kulfoldre,mindekozben imadtam ot,es ott jottem egy egy parkapcsolat kellos kozepen(hazvetel meg ilyenek) ,hogy en ot szeretem,minden nap ra gondoltam,hivtuk egymast,smseztunk,egymasba szerettunk.Hazajottem ra fel evre megkerte a kezem,most majusban meg lesz a lagzi.
A LEGNAGYOBB SZERELMEK A BARATSAGBOL FAKADNAK.
sok sikert
26 L
7 éve ismerjük egymást a fiúval. Sokat beszélgettünk már, összejártunk stb, ki is derült h tetszem neki és fel is mertem venni MSN-re, beszélgettünk jó párszor MSN-en is és egyszer megmertem neki MSN-en írni h tetszik és mi lenne ha járnánk. Erre ő azt válaszolta h tetszek neki de nem akar velem járni egyelőre. Ennyi volt az indoklása. Ez nekem nagyon rosszul esett h így reagált és elkezdtem vele "bunkózni", mert nem értettem h ha tetszem neki akkor mért nem jár velem, de megbántam már és bocsánatot kértem tőle, meg is bocsájtott, de azóta már nem olyan, mint régen. Nem is nagyon beszélünk, de ha meg elmegyünk egymás mellett, akkor meg látszik rajta h oda van :) Nem tudom hova tenni h mit is akar és mai napig ez megy...unom már nem tudom mi lesz belőle..de remélem összejövünk mert nagyon tetszik!
Egy tanács: Ha tetszik is egy kicsit is az a barátod, te NE kezdeményezz, mert elriadnak a fiúk, sztem én is ezt rontottam el h elmondtam neki és vissza is lépett...Sok sikert!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!