Mi a fenét csinálnál a helyemben? Szüleim határozottan elítélik, hogy barátom legyen. Titokban csináljam?
Szüleim, egész családom, nem vallásos, de mégis bizonyos témákban rendkívül konzervatívok. Például a párkapcsolatok témájában, a férfi-nő szerelmi/szexuális kapcsolatokban. Nálunk otthon tabu a szex, az erotika és bármi ehhez kapcsolódó dolog. Például ha a TV-ben ilyen a téma rögtön csatornát váltunk. Szüleim házassága pocsék, apum egyértelműen "megmagyarázta", hogy nincs olyan hogy szerelem az életben, a nőket kihasználják a szemét alakok, akiktől lány létemre félnem kell. Ha például szóbahozom nekik, hogy osztálytársnőim legtöbbjének barátja van rögtön mi a reakció? Hogy k*rvák mind, ilyen lett a világ, 19-20 évesen tablettát szednek aztán meg csodálkoznak, hogy a fél világ ilyen kiélt sz*jhákból áll. Én mondom, hogy szeretik egymást, de erre csak legyintennek, hogy ezek a pasik kihasználják az osztálytársnőimet, akik meg aztán amilyen buták meg is érdemlik.
Most viszont nekem néz ki úgy a dolog, hogy barátom van. 19 vagyok, ő 23. Ő már bemutatott a családjának, most rajtam a sor. DE ÍGY?? NEM MEREM.
Fúhh, ez azért elég kemény. Viszont az, hogy titokban tartjátok a kapcsolatotokat, az hosszú távon nagyon nehéz lesz.
Amit én tennék a helyedben: odaállnék eléjük, és mindent, vagy semmit alapon elmondanám, hogy itt és itt, ekkor és ekkor megismerkedtem egy fiúval, akivel rokonszenvesek vagyunk egymásnak. Ha kiakadnak, megkérdezném, hogy az ő házasságuk és a te szerény személyed hogy "jött létre". Ők is megismerték egymást valahogy, valamiért úgy döntöttek, hogy összeházasodnak, és gyereket is vállalnak. És ha nincs szerelem, és minden pasi kihasználja a nőket, akkor anyuka miért bízott meg apukában, és apuka is kihasználja/ta anyukát? (Bár mondjuk a válasz egyértelműen az, hogy mindketten már bőven benne voltak a korban, és vagy tartozni akartak valakihez, vagy pedig azért házasodtak össze, mert "így szokás". Ez így nagyon tiszteletlenül hangzik, de hátha egy kicsit elgondolkoznak.
Ha ezt képtelenségnek tartod, akkor viszont jobb, ha tényleg nem mutatod be a fiút, ehhez viszont neki is el kell mondanod a dolgot. És nem hiszem, hogy emiatt "dobna".
20/L
Hello!
Hát, őszintén szólva a helyedben kíváncsi lennék arra, hogy a szüleid hogy jöttek össze... Erről esetleg igazán mesélhetnének neked... Ugyanis ez jó felvezető téma lehet.. vagy akár rossz is... :S
ha a fiúd kicsinek tart,és egy ilyen miatt dobna,akkor keress egy olyat aki ilyenért nem dobna.
amúgy én 17vagyoka barátom 24,nem élünk szexuális életet.szeret,és én is őt.a szexen kívül lehet mást csinálni egy párkapcsolatban,jó lenne ha ezt értetnéd meg a szüleiddel.
20:20-as
Mióta vagytok együtt? Mióta ismeritek egymást?
Ezeket én is kérdeztem már tőlük, nem is egyszer. És ők, főleg apum, késséggel, tök őszintén felvilágosított, hogy gyereket akart, nem akart öregfiú maradni, ezért házasodott meg, de természetesen milliószor megbánta.
És ha nincs szerelem, és minden pasi kihasználja a nőket, akkor anyuka miért bízott meg apukában, és apuka is kihasználja/ta anyukát?
Pontosan, anyagi okok miatt. Ezt ő szintén pimaszul bevallja.
Érdekes szülők, és apuka megérdemelne felnőtt létére egy akkora nyaklevest, hogy a feje letekeredjen a nyakáról. Meg a hülye anyád is, hogy nem áll ki melletted, és a saját elcseszett életük miatt akkor már rohadj meg te is odahaza... Bocs, de ez most kijött.
A fiúdnak jobb ha elmondasz mindent őszintén, mert ha ő a szüleid miatt 'dob', akkor nem ő volt az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!