Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenét csinálnál a helyemb...

Mi a fenét csinálnál a helyemben? Szüleim határozottan elítélik, hogy barátom legyen. Titokban csináljam?

Figyelt kérdés

Szüleim, egész családom, nem vallásos, de mégis bizonyos témákban rendkívül konzervatívok. Például a párkapcsolatok témájában, a férfi-nő szerelmi/szexuális kapcsolatokban. Nálunk otthon tabu a szex, az erotika és bármi ehhez kapcsolódó dolog. Például ha a TV-ben ilyen a téma rögtön csatornát váltunk. Szüleim házassága pocsék, apum egyértelműen "megmagyarázta", hogy nincs olyan hogy szerelem az életben, a nőket kihasználják a szemét alakok, akiktől lány létemre félnem kell. Ha például szóbahozom nekik, hogy osztálytársnőim legtöbbjének barátja van rögtön mi a reakció? Hogy k*rvák mind, ilyen lett a világ, 19-20 évesen tablettát szednek aztán meg csodálkoznak, hogy a fél világ ilyen kiélt sz*jhákból áll. Én mondom, hogy szeretik egymást, de erre csak legyintennek, hogy ezek a pasik kihasználják az osztálytársnőimet, akik meg aztán amilyen buták meg is érdemlik.

Most viszont nekem néz ki úgy a dolog, hogy barátom van. 19 vagyok, ő 23. Ő már bemutatott a családjának, most rajtam a sor. DE ÍGY?? NEM MEREM.

2011. jan. 23. 19:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor apád is csak kihasználja anyádat?Ha nincsen szerelem?Akkor te anyukádnak hány éves korában születtél?
2011. jan. 23. 19:31
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd el a barátodnak, hogy ilyen szüleid vannak és ezért nem mutatod be. Ezt meg kell értenie...

A szüleimet meg kihagynám a dologból a helyedben, csak megkeserítenék az életedet. Így mondhatod, hogy egy barátnőddel találkozol, de ha tudnak a barátodról, akkor már necces. Szerintem annyi észérvet hozol fel a szüleidnek, amennyit csak akarsz, de sosem fogják elhinni, hogy az egész életüket egy téves elképzelés köré építették.

L/19

2011. jan. 23. 19:32
 13/36 A kérdező kommentje:
Apum 48 volt, anyum 35 amikor születtem.
2011. jan. 23. 19:34
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Eddig a többiekkel értettem egyet. De az utolsó válaszod nem tetszett. Mi az hogy ezért dobna? És ha ő 23 akkor nem vagy túl fiatal hozzá. Lehet hogy ilyen pasit tényleg nem is kellene bemutatni, vagy még járni sem kellene vele.
 15/36 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk a barátodnak is elég érdekes a gondolkodása...

Mióta vagytok együtt? Ha nem régóta, egyáltalán nem muszáj még bemutatnod.

Egyébként a szüleid hány évesek voltak, mikor "legyártottak" téged? Talán takarózhatnál ezzel, ők sem pár nélkül élték le az életüket.

16/36 anonim ***** válasza:
78%

a szüleid féltenek, nem akarják, h elrontsd az életed...engem is így neveletek, nem is ismerkedhettem...aztán naná, h rögtön az 1. pasi átcs*szte a fejem, akiben bíztam :S...nagy szerelmet hazudott, én meg naívan hittem neki...annyi idős voltam, mint te most.

éveken át sz*rul éreztem magam miatta, h kihasznált, és eldobott. jól tanultam, modellkedtem, mégsem voltam elég jó neki...ez volt az eredménye annak, h a szüleim ilyen konzervatívak, és nem beszélhettem meg velük semmit.

sztem titkold le, csak balhé lenne belőle...nálam is az volt, utána megkaptam azt, h megérdemeltem, h én is 1 h*lye k lettem. :S

azóta találtam 1 nálam 17 évvel idősebb férfit. szeretjük egymást, de nem vok belé szerelmes. ő viszont komolyan gondolja a dolgot, hamarosan bemutatom a szüleimnek...nem tudom, mit fognak szólni, lehet azt, amit legutóbb...:S...de mát 4 hónapja együtt vagyunk, és megkérte a kezem.

Remélem, te jó embert vváasztottál...óvatosan vesd fel a témát nekik, és csak akkor, ha már teljesen biztos vagy abban, h a srác melletted marad.

17/36 anonim ***** válasza:
95%
Azt írod,hogy a fiú kicsinek tart? Akkor ez nem az a fiú,aki miatt érdemes lenne ilyen konfliktusokat,ami a szüleid reakciójából adódik, felvállalni.Akkor ez a fiú ne legyen komoly kapcsolat.Ha valakinek annyira fontos leszel,hogy neki is megéri ezen a problémán aggódni,az már valami.
2011. jan. 23. 19:35
 18/36 anonim ***** válasza:
Most nézem, hogy nem avathatod be a fiút, de akkor mit akarsz csinálni? A szüleid úgyis letámadják, ha odaviszed...
2011. jan. 23. 19:35
 19/36 anonim ***** válasza:
Na közben válaszoltál... Hát pfff.... Idősebb testvéred nincs? :O Mióta házasok?
2011. jan. 23. 19:36
 20/36 A kérdező kommentje:

Pont, hogy nem tudom mit fogok csinálni.

Mondta, hogy kislánynak tart, aztán azt is, hogy csak viccelt, de én mégis úgy hiszem tényleg kislánynak, éretlennek tart magához képest. Nem tudom, hogy komolyan gondolja, mert hát honnan is tudhatnám..?? Eléggé elhagyatott vagyok (szüleim nem sokat foglalkoznak velem), szeretethiányos, szóval nagyon jól esik, hogy van akihez odabújhatok, akit (talán) érdeklem.

2011. jan. 23. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!