Mit fogtok csinálni ezen a szép vasárnapi napon?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 09:09
21/28 anonim válasza:
Főzök, megetetem az állatkáimat, kapok nagy ajándékokat a névnapomra, és szívből sajnálok mindenkit, aki holnap dolgozik és vizsgázik. Nekem csak kedden kell dolgozóba mennem.
22/28 anonim válasza:
Dolgozatot javítok. Broáf. Imádok tanítani, de ez a javítás...
23/28 anonim válasza:
Tanulni kéne, de reggel jött meg, és ilyenkor nagy fájdalmaim vannak, úgyhogy szerintem egész nap köntösben-melegítőben fogok döglődni.
24/28 anonim válasza:
Megtanultam, hála Istennek, nem volt sok leckénk. Örülök, hogy ilyen szép idő van; bár őszintén megmondom, jobban örülnék, ha esne a hó, hiszen most van tél!
Anyukám barátnője hazajött külföldről, kb. 2 éve nem látták egymást, szóval most nagy az öröm! Én is örülök! ;)
Délután háznézők jönnek - szurkoljatok, hogy el tudjuk adni a házat! -, majd elmegyünk, mint minden vasárnap a délutáni misére.
25/28 anonim válasza:
a barátom anyujánál tenyészik, szóval takarítok egy kicsit.
aztán ha minden igaz átjön a haverom, ápolom a lelkét.
aztán este átmegyünk anyumhoz, bedobunk neki pár cuccot.
26/28 anonim válasza:
Amit csütörtök óta....beteg vagyok, így azóta ki sem mozdultam.ma reggel az első alkalom, hogy nincs 39 fokos lázam.
27/28 anonim válasza:
tanulok, blogot olvasok és írok, illetve 2 perce beszéltük le az egyik barátnőmmel hogy kimegyünk sétálni.=)
28/28 anonim válasza:
operációkutatást tanulok ami a létező legbetegebb és aberáltabb tárgy amiből valaha vizsgáznom kellett. nagyokat sóhajtok, hogy Istenem miért? és imádkozok, hogy sikerüljön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!