Mit fogtok csinálni ezen a szép vasárnapi napon?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 09:09
11/28 anonim válasza:
Egész nap pihenni fogok és megpróbálok nem gondolni arra, hogy holnap megint hétfő és újra be kell szállni a mókuskerékbe. A holnap vizsgázóknak pedig egy nagy kalappal... :)
13/28 anonim válasza:
Pfff...mikorökonómia 2.t tanulok és holnap megbukom ha a tanárnak rossz kedve van :( már a fene enné meg az egész vizsgaidőszakot
Ilyen szép napsütésbe inkább lennék a városba a barátommal
14/28 anonim válasza:
Reggelizek mindjárt, aztán nem tudom, ami jön. Tanulok, filmezek, ilyesmi.
15/28 anonim válasza:
Ne aggódj a mikroökonómia II. miatt..A csodákban hinni kell..:)Én az egyből sem tudok átmenni, így számomra varázslatnak tűnik, hogy van, aki már a kettőből megy..:)
16/28 anonim válasza:
Tanulok. Holnap diszlexia alapismeretek vizsga, annyira nem vészes, és ez a utolsó:) Közben meg kimegyek kutyázni, kis pihenőnek.
17/28 anonim válasza:
a vizsgázóknak kitartást! :)))
én megyek futni az erdőbe,tegnap is voltam, futottam kb. 15 km-t :))) (hétközben nem tehetem meg sajnos :( )
18/28 anonim válasza:
Most kicsit netezek,aztán tanulás és pihenés...ha lesz idő..:(
19/28 anonim válasza:
Most vv-t nézek neten, aztán megtanulok holnapra és elkezdem Csokonait tanulni keddre(:
Délután pihengetek, olvasok, lehet, hogy kimegyek sétálni egy nagyot ebben a szép napsütéses időben vagy átmegyek unokabátyámékhoz és játszok egy kicsit a kutyussal(:
Sok sikert a vizsgázóknak!
15/L
20/28 anonim válasza:
Átbiciklizek a másik városba apuhoz :)
Utána meg mamihoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!