Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Halt már meg általános iskolai...

Halt már meg általános iskolai osztálytársad vagy középiskolai? Miben? Hány éves vagy?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy meghalt az a lány, aki annakidején a legjobb barátnőm volt. Fejbe vert rendesen. Nem tartottuk már a kapcsolatot, de amikor legutóbb beszéltem vele jó 10 év hallgatás után, épp nagyon boldog volt. Párra talált, esküvőt, babát terveztek...Fél éve beszéltünk nagyjából utoljára. Akkor még semmi baja nem volt. Most azt mondják, csontrák vitte el.
2011. jan. 23. 04:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%
24 éves vagyok.Az egyik általánosiskolai osztálytársam 5 éve halt meg autóbalesetben.A középiskolai osztálytársam pedig 3 éve öngyilkos lett.Mindkettő lány volt.
2011. jan. 23. 13:15
 22/25 anonim ***** válasza:
92%
Én még csak 25 éves vagyok de sajnos már 2 osztálytársunk sincs közöttünk az egyik autobaleset a másik meg öngyilkos lett 21 évesen ! Az utobbi rettentöen megviselt hisz mielött megcsinálta volna magával ezt a szörnyüséget mi találkoztunk előtte 2 nappal és még vidáman beszélgetünk azzota már rájöttem hogy , ő már akor már rég tervezte a dolgot csak a vidámságot tette hogy senki ne gyanakodjon rá!
2011. jan. 23. 16:07
 23/25 anonim ***** válasza:
92%
3 napja halt meg a középiskolai osztálytársam,még nem ismertem annyira mert most mentünk 9.-be de nagyon megviselt :(
2011. jan. 23. 17:34
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Most kedden halt meg egy, még 18 éves sem volt, volt egy vérröge és leszakadt és eljutott a szívébe.
2011. jan. 23. 19:14
 25/25 anonim ***** válasza:
89%

tavaly egyik középiskolai évfolyamtársam halt meg leukémiában,már érettségikor is beteg volt,csoda h 3 évig huzta...

4-5 éve egyik fiú volt általános iskolai osztálytársam motorbalesetben halt meg,nem ő volt a hibás...

23/N

2011. jan. 24. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!