Halt már meg általános iskolai osztálytársad vagy
középiskolai? Miben? Hány éves vagy?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy meghalt az a lány, aki annakidején a legjobb barátnőm volt. Fejbe vert rendesen. Nem tartottuk már a kapcsolatot, de amikor legutóbb beszéltem vele jó 10 év hallgatás után, épp nagyon boldog volt. Párra talált, esküvőt, babát terveztek...Fél éve beszéltünk nagyjából utoljára. Akkor még semmi baja nem volt. Most azt mondják, csontrák vitte el.
Az én volt osztálytársamat a szemem láttára ütötte el egy csuklós busz.Harmadikosok voltunk az általános iskolában...
2011. jan. 23. 08:09
12/25 anonim válasza:
Középsuliban, osztálykiránduláson egy 12.-es lezuhant egy szakadékban és szörnyethalt. Rá 1-2 évre egy gyereknek leállt a szíve az óra közepén, és már nem tudták újraéleszteni. Állítólag egy egyszerű rutinműtét megmenthette volna, amire hónapokat kellett várnia...
2011. jan. 23. 08:34
13/25 anonim válasza:
Általános iskolában meghalt egy barátnőm, perforált vakbélgyulladása volt, és miután nem tisztították ki rendesen a hasüregét, hashártyagyulladást kapott. Ez egyrészt eleve szörnyű, másrészt nekem is perforált vakbélgyulladásom volt tavaly, amivel még minimum egy hétig járkáltam, és nagyon sokat fáj azóta hasam, úgyhogy aggódnak a szüleim, mert neki sem azonnal történt. Utána az egyik barátom halt meg abban a bizonyos augusztusi autóbalesetben 2008-ban Szentendrén, amiről eléggé sokáig volt szó. Mindezek után jelenleg a legjobb barátnőm beteg, egyelőre még nem mondta el, csak az osztályfőnököm tájékoztatott, hogy súlyosan beteg... Egyelőre annyit tudok, hogy egy sima megfázással szenved hónapok óta, és iszonyatos migrénjei vannak. 18 éves vagyok.
2011. jan. 23. 08:37
14/25 anonim válasza:
Nem osztálytársam volt, de egy iskolába jártunk.
Pont a 10. születésnapján halt meg, egyszerűen leállt a szíve.
2011. jan. 23. 08:39
15/25 anonim válasza:
Nekem középiskolában volt egy osztálytársam, aki felakasztotta magát. Kb. 16-17 lehetett.
21/L
2011. jan. 23. 08:43
16/25 anonim válasza:
Középiskolai osztálytársam drog túladagolásban halt meg 17 évesen.
Nem volt nagy haverom de azért nagyon meglepett a dolog.
2011. jan. 23. 09:03
17/25 anonim válasza:
Ket osztalytarsam halt meg,ongyilkosok lettek.
Most ok is 20 evesek lennenek...
2011. jan. 23. 09:08
18/25 anonim válasza:
Gimnáziumis évfolyamtársam halt meg az udvaron, kosarazás közben, Szívbeteg volt és leállt a szíve, nem is sportolhatott volna mert az orvosok azt mondták így is max csak 20 éves koráig élhet. Ő egy rövid, aktív életet választott, pedig szerintem nem szabadott volna feladni.
Megviselt, mert általános iskolából ismertem és udvarolt is:S
19 éves vagyok, Ő is ennyi lenne.
Részvétem!:(
2011. jan. 23. 09:33
19/25 anonim válasza:
Középiskolai osztálytársam halt meg,felakasztotta magát,mert szakított a barátnője vele,pedig megvolt mindene kocsi, lakás,kocsmát is kapott,ezeket mind a szüleitől,18éves volt. És egy iskolai társam is felakasztotta magát,ő alattam járt 1évfolyammal ő 16éves volt.
24/L
2011. jan. 23. 11:32
20/25 anonim válasza:
Nekem középsulis osztálytársam halt meg, sajnos nem tud velünk érettségizni:( Születésétől fogva beteg volt, szóval mindenki tudta, hogy meghal. Volt amikor sokkal jobban volt, de az orvosok megmondták, hogy ezzel a betegséggel mindenképpen fiatalon fog meghalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!