Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Középiskolai ballagás alkalmáb...

Középiskolai ballagás alkalmából milyen ajándék adható egy fiúnak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Én pénzt kaptam mindenkitől, amiből megvettem életem első mobilját (2002-ben). A maradék pénzt félretettem az egyetemi évekre. 27/F
2011. ápr. 3. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Függ attól, hogy milyen kapcsolatban/rokonságban vagytok. Jó ötlet lehet valamiféle szép könyv, olyan témában, ami érdekli, ha hord ékszert, valami ezüst karkötő/nyaklánc, bármi, ami kapcsolatos a hobbijával. Tetszhet neki valamilyen elektromos kütyü is, azzal csak annyira kell vigyázni, hogy valószínűleg jobban ért hozzá, mint ti, esetleg érdemes lehet megkérdezni, hogy mire lenne szüksége, ha relatív nagyobb összeget fektetnétek bele, így bár nem meglepetés, biztos tetszeni fog neki. Ha egyik ötlet sem tetszik, még mindig ott van a képeslapba egy kis készpénz, költse, amire jól esik és vmi olcsóbb személyre szóló apróság:)
2011. ápr. 3. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen a kapcsolatotok stb...pénz,óra..de szerintem a pénz a legjobb mert azt arra költi amire szeretné és így jobban is örül neki,de ugy is szokták,hogy megbeszélik mit kér és megveszik neki de ez változó :-)
2011. ápr. 3. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is pénzt kaptam anno és egyáltalán nem zavart a pénz "személytelensége", mert vettem belőle egy nagyon jó eszközt a hobbimhoz, amit ajándéknak fogtam fel.
2011. ápr. 3. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pénzt meg órát kaptam (2 éve) pénz 1 részét a jogsira áldoztam így ez 1 ajándék volt szinte.
2011. ápr. 3. 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem. Köszi az eddigi válaszokat... :) Az én kapcsolatom a fiúal, hogy a barátnője vagyok, de rajtam kívül még a barátaimat is meghívta, szóval nekik is kéne valami jó ötlet...

Karóra volt eddig az az, ami nekem is eszembe jutott, a pénz esetemben nem jön szóba... Lehet az lesz hogy megkérdezem minek örülne:)Erre nem gondoltam.:)Köszi

2011. ápr. 3. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szervezzetek akkor a barátokkal neki egy közös kirándulást. Vagy pénz, manapság annak örül legjobban az ember, te még mellé veszel valami aprót.
2011. ápr. 5. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!