Ha valaki előreláthatatlan ideig munkanélküli lesz már nem is létezik?
Szeretnék még továbbtanulni de eddig még nem sikerült zöld ágra vergődnöm hogy milyen irányba.Szeptembertől remélhetőleg elkezdem majd az új iskolát.Addig viszont munka kellene ha volna csak az elhelyezkedés rendkívül nehéz...így mostmár egy ideje munka nélkül vagyok és nemtudom mikor sikerül vhol is elhelyezkednem.
Ez az egyik dolog.A másik hogy jelen esetben az ember örülhet ha kutyája vagy macskája van mert egyébként az egykori barátok rá sem néznek..persze ha anno nekik kellett valami "aprócska" szívesség akkor azonnal jelentkeztek...nm igazán értem ezt...Ti voltatok már ilyen helyzetben?Én nem várok többet mint egy kis bíztatást vagy hogy néhanapján legyen kihez szólni a szülőkön és max 1,2 emberen kívül.De úgy észre sem veszik az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!