Miért kaptad a legnagyobb büntetést a szülőktől? És mi volt a bűnöd?
Abban az időben nagyon szerettem bújócskázni. Egy alkalommal egy zsúfolt étteremben apukám nem fogta meg a kezem én pedig úgy voltam vele, jó lenne játszani..Jó félóráig nem talált meg és akkora pofont kaptam, hogy azt a mai napig nem felejtettem el!
L/19
Irigyellek titeket :(
Az én gyermekkorom úgy telt el, hogy anyám depressziós volt, és elég volt ha rosszkedve van, mindenért kaptam. Tépte a hajam, pofozott, ütött ahol látott, mint egy idegbeteg. De a szavak néha még ennél is jobban fájtak.
Lehet, hogy most egész jó a kapcsolatunk - bár sose tekintettem rá úgy, mint anyámra-, de ezt sosem fogom tudni elfelejteni. Néha még most is sírok, ha eszembe jut - persze legalább tudom, hogy soha semmiért nem fogom bántani a saját gyerekeimet.
16 éves voltam, augusztusban dupla családi pótlékot kaptunk, és én vettem át.
vettem belőle egy használt, ámde egész jó mobilt.
amikor anyám megtudta, azzal a lendülettel elvette a telefont, és 1 hónapra letiltott a használatáról :D
túléltem.
amikor pofont kaptam azt mindig megérdemeltem, volt hogy letagadtam pár rossz jegyet, de az intőkön mindig együtt röhögtünk anyámmal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!