Hogy lehet ilyent mondani egy halott baba anyjának?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Én nem itt tettem fel a kérdést, mert tudtam, hogy úgy is csak lehurrognának, hogy micsoda irigy bunkó vagyok, pedig csak a természetes kíváncsiságból fakadóan érdekelt.
És mivel még nem szültem nem vagyok tisztában az ilyesmivel, nem értem miért olyan evidens egyeseknek, hogy minden gyerek után kapható támogatásról tudjon az ember, ha nem érintett az ügyben.
Nem olvastam el a valaszokat, sok van, csak a kerdesre valaszolok.
Az anya aki 10 hetes magzatat, 10 hetes vagy 10 eves gyermeket vesziti is el: neki abban a pillanatban az a legnagyobb fajdalom, nem gondol abba bele, de jo hogy most elment, mielott megszuletett volna, es nem 2 hetesen, ha beteg. Ez igy abszurd is lenne. Tehat az ember igy kivulallokent nem mondhatja azt, hogy mikor nehezebb egy gyermek elvesztese.
Ha csak futolag ismerem, reszvetet nyilvanitok neki. Ha kozelrol ismerem, azt tanacsolnam neki hogy gyaszolja meg es soha ne felejtse el a gyermeket. A kovetkezo nem karpotolja, nem feledteti az elvesztett gyermeket, de igenis tompitja a fajdalmat.
21:08
Igen, le is vagyok pontozva mindenhol, persze nem indulatból és nem azért mert "csakazérsem adok neki igazat" hanem mert nem hasznos a válaszom, bármilyen formában teszem közzé.
Gyakran elfelejtem, hogy ez a topik nem kérdésekről szól hanem önigazolásról és úgy általában a fröcsögésről
21:12 -es :Ebben a megfogalmazásban amit TE írtál benne volt minden ami a lényeg!Talán pszichológus vagy???
Elismerésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!