Hogy lehet ilyent mondani egy halott baba anyjának?
megnéznélek téged ha te leszel hasonló esetben mi lesz
Az orvosra költés tényleg nagy fájdalom lehet...gondolom k.vára érdekli..
gondolkodj már miben érzel akkor együtt...tök nemjön a fjájdalomhoz pénz....
Te most miről beszélsz?
13:55
Az anyasági támogatást nem a gyerek felnevelésének a segítségére adják, arra ott van a gyed, meg a családi pótlék. Anyasági a szülésért jár, de ha az zavar téged, hogy nem a gyerekre költi, akkor elárulom, hogy a hamvasztás árát sem fedezi. Szerencsére nagyon kevés szülés végződik így, úgyhogy te minősíted saját magad, ha sajnálod, hogy a te adódból kapják az egyszeri 65000 forintot.
Már azt hittem hogy normális vagy kérdező.
Tök normálisan elkezdesz válaszolni, gondolom magamban hogy na, tévedtem ez egy normális nő, aki tud érvelni is nem csak indulatból lehurrogni mindenkit akinek a véleménye eltér az övétől (mert ugye az intelligencia jele ha az eltérő véleményt meghallgatjuk, majd megfontoljuk és képesek vagyunk belátni hogy a másiknak is lehet igaza)
Sajnos tévedtem. Miután válaszoltál nekem a kérdésemre (köszönöm, új dolgot tudtam meg) elkezdtél személyeskedni, elítélni. Ez téged minősít, nem engem.
Végezetül pedig annyit elárulhatnál hogy mit és mennyit dolgozol, ha már arról beszélünk hogy az én adómmal hogyan kell bánni
Mindenesetre az is elgondolkodtató, hogy ha valaki megkérdezi hogy valakinek miért jár a pénz az egyből irigy, nem pedig kíváncsi (mint én, de én már tudom).
Persze az is igaz hogy rossz az aki rosszra gondol. Fontold meg ezt kedves kérdező, saját érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!