Rövid itőtartamú közfoglalkoztatás?
"Tudom jobban esik simán segélyből élni minden munka nélkül, de nem várhatod el, hogy mi fizessük a segélyedet, miközben te itt szenvedsz, mert láthatólag keresztbe szalmát nem kívánsz tenni!"
Rendkívül kedves vagy. Milyen igazad van. Hogy ez eddig nem is jutott eszembe. Tényleg, mi a fenéért dolgozzak? Kapok 28500.-RÁT-ot és 13.700.- családipótlékot. Egy szoba-konyhában lakunk a gyerekemmel, havi 30ezerért. A maradék 12.200.- forintból 30 napra végülis tudok venni kenyeret. Igazad van. Mekkora marha vagyok.
A te adódra csak annyit mondanék, hogy 18 évig dolgoztam, nem voltam GYES-en, fizettem adót én is.
Azt sem mondtam, hogy nem akarok dolgozni. A kérdésem az volt, hogy akkor is el kell e vállalni egy munkát, ha másik városban van és egy kiskorú felügyeletét nem tudom megoldani mellette.
Az értelmes válaszokat köszönöm.
Örülök, hogy sikerül megoldanod.
Irigylem azt, aki nem tudja milyen érzés, ha a gyerekei miatt nem veszik fel egy munkahelyre. 40 éves vagyok és alig van 8 évem bedolgozva, van 2 gyerekem. Arra vártam, hogy a szüleim nyugdíjasok legyenek, hogy tudjanak segíteni. Most már azok, de munka így sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!