Téged bántana a dolog? Már 1 éve történt, mégis, most is ezen agyalok.
Önellátó vagyok. Hála Istennek, ma már dolgozom, de az egyetem befejeztével- pár hónapig- munkát kerestem, bevételem nem volt. (Diákmunkákból, tanulmányi ösztöndíjból tartottam el addig magam.) Na igen, és albérletben laktam.
Szinte az utolsó pillanatban tudtam elhelyezkedni, hogy ne kerüljek utcára.
Bátyámnak és sógornőmnek van egy családi házuk,egy kis különálló lakrésszel. Kb. 1 évig mondogatták (még a diákévek alatt kezdték), hogy miért nem megyek oda, milyen jól meglennék ott, stb.
Mivel szeretek önálló lenni, amíg megvolt a keretem, azt mondtam, nem, jobb ez így, külön.
Mikor vége lett a sulinak, és a tartalékom vészesen fogyni kezdett, egy újabb felvetésre, hogy költözzek hozzájuk, azt feleltem, rendben. Míg nem találok állást, szívesen odaköltözöm, természetesen a rám eső rezsirészt és a kajámat fizetve.
Ekkor viszont-gondolom, nem számítottak rá, hogy igent mondok-megindult a "visszaszívás", hogy még ezt meg kell gondolni, meg még ők is megbeszélik egymás között. Azóta sem hozták fel a dolgot.
Nem értem, miért csinálták ezt. Tényleg, egy éven át fűzték az agyam, miért nem költözök oda... Nagyon rosszul esett, én csúnya húzásnak érzem.
Megpróbáltam felülemelkedni rajta, nem hánytorgattam fel.
Egyébként-főleg tesómmal-jó a kapcsolatom.
Szerintetek, jogos, hogy bánt, vagy túlérzékenykedem, és felejtsem már el:)
Hát nem tudom... Egy előbbi kommentemben leírtam, miért nem hiszek a "nyomós okban". Hiszen az egyik pillanatban felajánlotta, hogy gyere-és mivel én-talán a várttal ellentétben- azt mondtam oké, rögtön jött a visszakozás, nem másnap, nem 1 óra, nem 5 perc múlva.
Indoknak akkor azt mondták-hogy miért kell meggondolni mégis-mert félnek, hogy a nyakukon leszek, meg hogy megromlik a kapcsolatunk.
Én az ő helyében-ha vannak fenntartásaim-megbeszélem a párommal, hogy mit szólsz, ide költözhetne a tesóm? Ha megbeszélik, hogy oké, akkor szóljanak, hogy szívesen idefogadunk, ne akkor öntsenek nyakon a hidegvízzel, hogy attól félünk a terhünkre leszel, amikor hosszas unszolásra igent mondok. Ha meg nem szeretnék, hogy odaköltözzek, ne is említsék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!