Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 14 év feletti,...

Elengednétek a 14 év feletti, felelősségteljes gyereketeket?

Figyelt kérdés
Egy külföldi táborba, ahová itthonról egyedül menne, de tanulhatna nyelvet, világot látna, új embereket ismerhetne meg, és nem is kerül sokba. Ha a gyereked tényleg tud magára vigyázni, és mondjuk megbeszélnétek, hogy naponta/2 naponta, stb. hírt ad magáról, akkor elengednéd, vagy inkább leb@sznád, hogy mégis hogy gondol ilyet, hiszen milyen világban élünk, stb..?
2011. jan. 21. 18:32
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Nem vagyok "csalódott 14 éves", és már el is múltam 14. Csak elméleti kérdés volt, mert ma a buson hallottam, hogy egy csaj háborgott a barátnőjének valami ilyesmiről (olaszországba akar menni, de a szülők nem engedik), és tudom, hogy az egyikük 14 éves, a maik sem lehet több 15-16 évnél. Csak azért érdekelt, mert én mondjuk nem engedném el (bár én így vagyok nevelve, engem nem engednek szüleim sehová), de kíváncsi voltam, hogy mások hogyan vélekednek erről az egészről.

Köszi mégegyszer mindenkinek.

2011. jan. 21. 20:15
 22/24 Barbieee :") ***** válasza:
39%

utolsó kommented sántit kérdező :D

túl részletes volt ahoz a leírás a kérdésnél:D

2011. jan. 21. 22:01
 23/24 A kérdező kommentje:
Majdnem egy órát utaztam a buszon, telefonom lemerült, úgyhogy jobb dolgom nem volt, őket meg akaratlanul is hallottam. Egyébként nem izgat, hogy ki szerint sántít, ki szerint nem, ez nem volt kérdés.
2011. jan. 21. 22:21
 24/24 anonim válasza:
65%
Engem elengednének és én is elengedném. Bár...ez is sok mindentől függ. Pl. én egyedül utazok Észak-Írországba repülővel a kereszt szüleimhez,mondjuk nem idegenekhez. Vagy nem tudom,hogy a lányod kivel és mennyi időre megy.
2011. jún. 5. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!