Ongyilkossag? Ez lenne a megoldas?
Figyelt kérdés
18 vagyok es nagyon ugy erzem, h nincs szukseg ram itthon. Minden vita csak miattam van, megprobalok mindent megtenni, de en sohasem leszek eleg jo a szuliemnek. A batyam nincs miert buszkenek lennie ram. En tenyleg mar mindent megtettem, most mit tegyek oljem meg magam, hogy boldogok lehessenek, anya azt mondta , hogy neki mar nincs nyugalma miattam, pedig nem is csinalok semmit rosszat, suliba megyek, hazajovok es tanulok, es megsem vagyok eleg jo nekekik. Kerem aki tud segitsen!2011. jan. 21. 15:07
21/23 anonim válasza:
Ha a bátyád megfelel nekik lesd el hogy miben különbözik tőled és tanulj tőle.
22/23 Szabó László96 válasza:
23/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!