Most kinek van igaza? Beteg, hisztis férj vs. én.
Az én párom is "halálos beteg", ha náthás. Én meg ha influenzás vagyok is azt mondja, hogy egy kis nátha :P
Amúgy viszont, ő mindent megtesz nekem olyankor, ha beteg vagyok, szóval én is a kedvében szoktam járni és meghallgatom, ha panaszkodik.
Csinálok neki mézes teát, forró levest, neocitránt.. amit csak szeretne. Úgy is jobban érzi magát, ha kicsit körbeugrálom. :P És még senki nem halt bele, ha kicsit többet adott magából a másiknak.
Mi már beszélgettünk erről, hogy ilyenkor ilyen. Én elfogadom. Nincs hibátlan ember, és ha ennyi hibája van, az még bőven elviselhető :)
Törődök én vele, persze. Ma pl. egész éjszaka nem aludtam miatta :-( Mindig azzal vádol , h nem segítek neki, de ha egyszer nem tudok, mit segítsek. Orvoshoz nem megy,mert sokan vannak, tőlem várja a diagnózist, kezelést és veszekszik velem, ha nem tudom.
Köszi mindenkinek. Így már az elsőt is értem.
Az én páromnak megfájdul a feje, és máris (értsd: két perccel az első fájdalmak után) bevesz egy aszpirint és lefekszik az ágyra, és borogatást követel a homlokára.
Ezzel szemben én többször is szenvedtem olyan erős menstruációs görcstől, hogy sírva fakadtam (nem előtte, csak az ágyon kuporogva bele a tenyerembe, míg ő kinn volt valahol). Magamnak szaladok lavórért, mert ilyenkor jön Vukk is, és gyakorlatilag lebénulok a görcstől. Nem panaszkodtam sosem, mert jobb szeretem ezt egyedül végigcsinálni. Egyszer óvatlan voltam, és nem volt otthon semmi görcsoldó, mikor megjött. Megkértem az én uram, hogy szaladjon el a patikába (2 sarokra van, 3 perc gyalog), és hozzon, a bogyó nevét felírtam egy papírra. Mire ő kiverte a hisztit, hogy hogy néz az ki, hogy ő menszeszgyógyszerért álljon sorba, ki fogják nevetni, ő nem megy.
Mondom kösz...
Felhívtam a legjobb barátnőmet, akiről tudtam, hogy szabadnapos, hogy ha nem nagy gond, hozzon nekem gyógyszert, és kifizetem. Azt kellett hazudnom, hogy a férjem nincs itthon, mert visszás lett volna a helyzet, hogy itthon van, csak letojja a bajom...
Ő tíz perc múlva itt volt nálunk és hozott mindent, ami kellett.
Később megbeszéltem az én urammal, hogy ez iszonyú féreg dolog volt, de nem látta be. Ez az egy epizód nagyon-nagyon rosszul esett. Mert mit gondoltak volna róla... hát mit? Azt, hogy egy rosszul lévő nőnek próbál segíteni. Ez olyan súlyos? Ha megfájdul a buksija, máig hordom neki a borogatást, mert hisztizik, meg miért vele történik, és segítsek, mert ő képtelen mindenre...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!