Férjem beteg, rosszul van. Én segítek neki, de az a baj, h sokat nem tudok érte tenni. De nagyon hisztis, folyton panaszkodik, azon kívül engem bánt, piszkál mindenért tehetetlen dühében és néha dühöng, csapkod, hogy miért kell neki ezt átélni. Ezeket már nehezen viselem és visszaszólok neki, ilyenko örülök, ha nincs itthon. Nem halálos beteg távolról sem.
Aranyoskám.Létezik nyugtató, homeopátiás lazitók és otthon feladatok.Vagy pl. Te nem tudod eljátszani a nagyopn beteget ?
2011. jan. 21. 13:29
2/19 anonim válasza:
Hát, a pasik tapasztalataim szerint sokkal rosszabbul viselnek egy- egy betegséget, mint mi, nők, pedig elviekben ők az "erősebb" nem.
Engem is egy hisztis párral hozott össze a sors, de nekem az a taktikám, h mikor éppen rajta van a bolondóra, olyankor nem szólok hozzá. Ha ő nyünnyög, azt elengedem a fülem mellett, ha beszól, azt is. Igazából levegőnek nézem. És miután látja, h nincs táptalaj a hülyeségeinek, lenyugszik. (Ettől eltekintve egyébként csodálatos ember! :)
Szóval olyankor ne legetek egy szobában, hagyd figyelmen kívül!
2011. jan. 21. 13:32
3/19 anonim válasza:
A tehetetlen düh,ahogy te fogalmaztad,a sok közül az egyik legelviselhetetlenebb dolog a világon.
Meg nem tudnám mondani,hogy kinek van igaza...
Tanácsot sem tudok adni.
De nem irigyellek.
Élvezd az időt,amíg nincs otthon,töltődj fel,aztán vágj jó pofát minden nyűgjéhez :) Szeresd,babusgasd,tereldel a figyelmét a betegségéről.
Kitartás
2011. jan. 21. 13:34
4/19 anonim válasza:
Jaj hagyjad már!A pasik majd' meghalnak egy kis náthától is.Ne vedd fel.Azt hittem először,hogy halálos beteg.De látom nem. Ez a legundorítóbb.Ő a szegény beteg,a teremtés koronája,hát visszaélhet a helyzettel.Legalább is szerinte.Mond neki : kapd már össze magad kis apám!Nem voltál Te ilyen! :D Ne idegeskedj ezen.
2011. jan. 21. 13:40
5/19 anonim válasza:
Kezeld úgy, minhta gyerek lenne. Egy beteg férfi és egy kisgyerek között max méretbeli különbségek vannak, a viselkedésük pont ugyanolyan. Nem hiszem, hogy egy 3 évesnek is visszaszólnál, ha hisztizne, mert beteg. Amúgymeg úgy bánj másokkal, ahogy veled is szeretnéd hogy bánjanak.
2011. jan. 21. 13:42
6/19 anonim válasza:
Türelem, sok türelem,nagyon sok türelem. A betegnek mindig igaza van!
2011. jan. 21. 13:49
7/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, h én sem vagyok a toppon és folyton azt hallgatom, hogy ő mindjárt meghal, meg mindenért piszkál. Tényleg olyan, mint egy gyerek, de hát.. kihoz a sodromból néha.
Köszi nektek a válaszokat, kivéve az elsőt, amit nem is értek.
2011. jan. 21. 13:50
8/19 tetris válasza:
Micsoda mázlista vagy! A te férjed csak akkor hisztizik, mikor beteg? Mert az enyém állandóan! Tiszta hülye már! Már jobb is, ha nincs itthon!!!
2011. jan. 21. 14:00
9/19 anonim válasza:
Hát akkor te is jól kifogtad!Az én párom is ugyanezt csinálja ,ha beteg.Engedd el a füled mellett a nyavajgásait,ha pedig elkezd piszkálni ,akkor mondd azt neki,hogy nem is olyan beteg,ha van ereje beszólogatni,mert beteg ember inkább magával foglalkozik nem azzal aki ápolja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!