Hogy adjam a tudtára, hogy nem szeretnék barátkozni vele?
Alapvetően egy nyílt lány vagyok, szívesen ismerkedek és barátkozok új emberekkel, de vannak, akikkel egyszerűen nem érzem jól magam.
Nemrég összeismerkedtem egy sráccal, aki viszont gyakran hív, hogy találkozzunk. Nem nőként tekint rám, van barátnője, én inkább úgy vettem észre a szavai és viselkedése alapján, hogy van benne némi hajlam arra, hogy úgy tűnjön, mintha népszerű ember lenne nagy baráti társasággal. Mintha őt mindenki ismerné, mindenki jóban lenne vele...
Többször hívott sétálni, és többször hárítottam valamivel, de egyszer már tényleg nem tudtam mit mondani, elmentem. Egy órát voltunk sétáltunk, elég volt. Jófej srác, kedves és minden, csak az egy óra azzal telt el, hogy magát fényezte és a szexuális életéről beszélt. Nem egoizmusból, inkább az imént leírt "jóarc"-nak tűnési vágyából. De ezenkívül tényleg egy normális fiúnak mondanám - csak hát nem érzem, hogy közelebbi kapcsolatot szeretnék vele fenntartani.
Azt hittem, elég világos, hogyha sosem érek rá, az talán nem véletlen. De nem, ő ismét hív. Nem mondhatom le állandóan, de nem is akarom megbántani és a szemébe vágni, hogy hagyjon békén, mert nem akarok vele barátkozni.
Hogy értethetném meg vele finoman?
Alapból én is inkább az egyenes beszédnek vagyok híve, de ez a szituáció azért nehezebb sztem, mert itt nem potenciális nőként tekint rád a pasi. Ha úgy lenne, jobb lenne persze egyenesen megmondani neki.
Így viszont, hogy nem akar tőled semmit, én is csak azt javaslom, hogy ne érj rá soha, előbb-utóbb meg fogja unni, és majd talál mást, akinek fényezheti magát.
Ha nem szeretnéd megbántani,talán egy ideig érdemes bevetni a fentebb írt elhárítási módokat.Viszont ha ezekből nem esik le a fiúnak,hogy mi a dörgés,jobb az egyenes beszéd.
Az őszinteség fáj,de szabaddá tesz!És micsoda megkönnyebbülést ad.
nem kell mindenféle extra kifogásokat keresned, mondd azt, hogy pihenni akarsz, és kész.
de meg sem kell indokolnod, nem érsz rá, ennyi.
amúgy szerintem meg akar szerezni a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!