Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lemondunk egy gyerekről,...

Ha lemondunk egy gyerekről, akkor ugye, nem kell fizetni utána gyerektartást?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, ha pl. mindkét szülő lemondana róla, és állami gondozásba kerülne. Az állami gondozottak után nem fizetnek a szülők, ugye, jól tudom?

Ebből következően gondoltam, hogy ha az egyik szülő lemond a gyerekéről, nyilván nem kell neki sem fizetnie a gyerek után.

2011. jan. 19. 12:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
Kedves 15.15 nem akartalak megbántani, és nem is Neked szántam. Az háborított fel,hogy a kedves 23 éves, úgy beszélt erről mintha kivették volna a manduláját! Egy nőnek teher az abortusz lelkileg! Ezért "estem"neki, mert felháborított, hogy ennyire lazán fogja fel, volt nincs... Bele se gondolt abba, hogy az már egy pici emberke. Nem vagyok abortusz ellenes, de azért nem bírom, ha valaki ennyire lekezelően beszél egy ilyen fontos dologról!
2011. jan. 19. 15:44
 22/28 anonim ***** válasza:
8%

Dehogynem gondoltam bele, a szociális munkásoknak munkaköri kötelessége az odaérkező nőket mindenféle képekkel traktálni, és lebeszélni a dologról. Most leállhatnék itt vitatkozni a "picike ember" kifejezést illetően, de hagyjuk. Mindenesetre remélem nem olyan interneten keringő, művi. ab. képeknek beállított hullagyalázó képekre alapozod a véleményedet, amik 6-7-8 hónapos halott csecsemőket ábrázolnak. Meg nem a "néma sikoly" nevezetű hatásvadász agymenésekre, amivel a mindenféle anatómiai ismereteket nélkülöző jónépet hülyítik.

Jópofa hogy kijelented hogy egy nőnek lelki teher és slusszpassz, nekem nem volt az, nem értem miért fáj az neked hogy nem nyomorodtam bele lelkileg. Nekem inkább azt fáj látnom, amikor tizenéves lányok tolják maguk előtt a babakocsit, mellettük meg ott a két éves gyerek is, koszos rongyokban. Na az tényleg bosszantó, és elszomorító látvány. Te is inkább azoknak a szerencsétleneknek a jogaiért harcolnál ilyen vehemenciával.

2011. jan. 19. 15:55
 23/28 anonim ***** válasza:
33%
Ha anya leszel megérted! Nem osztom az észt! Én valóban életpárti vagyok! Na hello!
2011. jan. 19. 16:09
 24/28 anonim ***** válasza:
89%

Miért gondoljuk még mindig azt, hogy csak a nő dolga a fogamzásgátlás?

Ha én: nő -nem akarok teherbe esni, gyógyszert szedek, zselézek, óvszert használok, spirálozok, stb. Megteszek bármit, csak ne legyek terhes.

Ha a férfi nem akar gyereket használjon óvszert!

Ennyi. Ha az kényelmetlen, nem szeretem, nem jó, akkor meg lehet fizetni a nem kívánt gyerekek után a tartásdíjat.

Felelősség.

Nagyon kevés gyerek születik védekezés ellenére.

2011. jan. 19. 16:41
 25/28 anonim ***** válasza:
Mondhat le az apa a gyerekről, csak, ha valaki örikbefogadja, de akkor tényleg nem kell fizetni
2011. jan. 19. 17:52
 26/28 anonim ***** válasza:

15.15 -ös vagyok.

Akit lehurrogtál 23 -t az még nállam is idősebb!

Tudod van akit nem hat meg és van akit igen.

Emlékszem volt aki a szobában olyan normálisan kezelte mint egy vakbélműtétet és mondta is ,,büszkén",hogy nem első hanem harmadik müvi.ab-ja.

19/N

2011. jan. 19. 19:07
 27/28 anonim ***** válasza:
védekezni kellett volna.am meg csak úgy leszarnád a saját gyerekedet??
2011. jan. 19. 21:40
 28/28 anonim ***** válasza:

(19:07 vagyok)

Van mikor hiába szed tabit valaki,mert az se 100%-os.

Van aki leszarja a gyerekét és van aki nem.De attól,hogy nem tudja valaki épp megtartani felnevelni attól nem lessz sz*rabb ember.De szerintem még mindig jobb döntés minthogy magasról tegyen a gyermekére ne is foglalkozzon vele.Manapság az csoda ha a szülő tudja mi a ygerek kedvenc dolga.

2011. jan. 19. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!