Hogyan hatott a kapcsolatotokra amikor összeköltöztetek?
Nálunk épp fordítva volt..
3 hónap után költöztünk össze, előtte sokat vitáztunk, mert nem bízott bennem a párom. Aztán a közös élet során rájött, hogy bízhat bennem, és milyen jó háziasszony vagyok, amit szintén nem nézett ki belőlem..
Azóta nem nagyon vannak viták, csak ritkán, és azok is apróságokon. Több, mint 2 éve vagyunk együtt, van egy gyönyörű, 10 hónapos kislányunk, egy félkész családi házunk, 2 autónk, és egy kutyánk! Boldogok vagyunk!
Egyébként valóban sokaknak nincs lehetősége máshová menni, a szülői házon kívül, de arra vigyázni kell, hogy nehogy rámenjen a kapcsolatotok! Még akkor is bőven van vitaforrás, ha anyósod a jobbik fajtából való! Ha viszont a rosszabbikból.. akkor nem irigyellek!
Én szeretek a párommal lakni... Nyilván megimsmertem a bogarait, de mi mindenen nevetünk, a veszekedéseink nagy része is veszekedésbe torkollik.
Rájöttem, hogy rend és tisztaság mániás férfi létére, hogy lételeme a friss levegő és hogy semmit nem tudok úgy főzni mint anyuci:D de csak kialakul:D
Házimunka megoszlik, ugyanúgy mosogat mint én, ha megkérem, sepregetés, fürdő tisztítás ugyanúgy...nálunk nem okozott gondot. Mondjuk nagyjából erre is számítottam:) örülök hogy igy alakult
Mi két hét ismerkedés után költöztünk össze (Pestre) messze a családtól. Ő dunántúli én alföldi vagyok. És még rá 2 héttel volt az első együttlétünk,mivel az első hétben a pakolás miatti fáradság miatt nem szerettünk volna elrontani ,utána meg menstruáltam.
Másfél éve boldogan élünk együtt!
Nagy igazság ,hogy lakva ismeri meg igazán az ember a másikat!
Második válaszoló vagyok.
Szerencsére kifogtam egy jó anyóst, nincsenek vele különösebb problémák, és apósommal se, csak meg kell találni velük a közös hangot:)
Se párom, se én nem adunk pénzt, mert nem veszik el, helyette be szoktunk vásárolni egyszer egy hónapban elég alaposan. Nekem most nincs munkám, én főzök itthon és ennyi (de azt se mindig).
Tényleg nagyon jó szülei vannak, csak egy valami van, amit útálok, amitől kikészülök, hogyha anyósom turkál a szekrényemben vagy a holmiaim között, ha nem vagyunk itthon. Mindig észeveszem, ha a szobánkban járt, ha rákérdezek, akkor meg letagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!