Nem mosogatnak maguk után a lakótársaim. Szóljak vagy ne?
Azért vacillálok, mert febr. végén elköltözöm, már csak egy bő hónapig leszek itt.
Irritáló, hogy bűzölögnek a tányérok, edények néha, mert kb. 2-3 naponta mosogatnak.
De a legrosszabb, hogy szét is pakolják a cuccokat, alig lehet férni tőlük a konyhában. Egy kenyeret alig tudok szelni, mert nincs hely a sok szanaszét hagyott holmi közt.
nem tudom felfogni, hogy léteznek ilyen emberek, akik ennyire nem törődnek a másikkal.
hogy van képük mindent birtokba venni? használhatatlan az asztal, a pult.
áá, nagyon gáz emberek.
mikor kivettem a szobát, tisztaság volt mindenütt, és még egy ideig.
egy ideig rendet tartottak, aztán szép lassan visszatértek a régi "szokásaikhoz".
Előző vagyok, tavalyi lakótársamnak mikor felhánytam, hogy egy hete rohadnak a tányérjai a mosatlanban azt mondta, hogy őket a patkányok sem zavarnák a lakásban...a szobája előtt bűz volt...azt mondta nekem én vagyok a nő mosogassak el...mondom jó, hogy nem...:-S teljesen gáz volt...
később már addig fajult, hogy nem is beszéltünk, egyszer meglökött, akkor borult a bili és kiköltöztettem a lakásból...
A mostaniak legalább a saját szobájukat rendezik, ha már a konyhát nem....:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!