Hogyan tudnám kikerülni a beszélgetést?
Sziasztok! Az a helyzet,hogy a bátyám (20) megtudta,hogy van egy kialakulóban lévő kapcsolatom... Szüleim előtt ezzel piszkál,de ők szerencsére nem reagálnak rá. Tegnap mondta,hogy majd akar velem négy szemközt beszélni. Mire számítsak? Előre is köszönöm!
15L
Az utolsó két hosszú kommentet iró bizonyára nem tud olvasni. A bátyja nem elbeszélgenti akar vele az élet dolgoairól, hanem beszólogat neki azért, mert barátja van. De ez egyértleműen kiderült annak, aki vette a fáradságot és elolvasta azt a 3 sort.
És akkor máris ostobaság a válasz...
Köszönöm a válaszokat!Igen megvolt...Én hívtam ki tegnapa nappaliból,hogy elmondjam neki a véleményetem. Mgemondtam neki,hogy én sem szóltam bele az ő csaj-ügyeibe,és,hogy akivel alakul a dolog,egy normális srác,aki ténylegvalódi érzelmeket táplál irántam,és nem csak "azt" akarja. :D :)
Azt mondta,hogy rendben leszáll rólam,de anyuéknak szóljak,mert ha esetleg komolyabbra fordul a dolog,ciki lesz ha véletlenül mástól tudják majd meg. Szóval nagyjából lerendeztük az ügyet! :D :)
Drága 07.13-as, a leírásban a "majd akar velem négyszemközt beszélgetni" megfogalmazás szerepel, úgyhogy nem is tudom, ki nem tud itt szöveget értelmezni..
A leírás alapján feltételezhető a b*szogatás szándéka, de az is valszeg egy valós aggodalomból adódik. Mindezt alátámasztja a kérdező legutóbbi helyzetjelentése – beszélt a bátyjával a dologról, megcáfolta a feltételezett aggodalmait, és ezzel megoldódott a probléma.
Hehe.
"Szüleim előtt ezzel piszkál"
Tehát piszkálta, nem jószándékúlag elbeszélgetni akart.
"rendben leszáll rólam"
Tehát el is ismerte az eddigi piszkálódást és szó sem volt jószándékról.
Jaja, szövegértelmezés...
a "leszáll rólam" jelentheti azt is, hogy nem fog ezzel foglalkozni
a piszkálódás mindenki számára világos volt az elejétől, de attól még vezérelheti igazi aggodalom, nem kizárólag gonosz szándék – csak éppen neki ilyen eszközei vannak, nem mindenki tudja jól kezelni a dolgokat
de hát ki mit feltételez másokról látatlanul:)
Ez már offolható, mert megoldódott:)
Amúgy még az jutott közben eszembe, hogy ha igazán szemétkedni akart volna, nem akart volna még külön beszélni is a csajjal, pláne négyszemközt. Hanem csak elkezdte volna oltogatni, a diszkrécióra tekintet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!