Hogyan tudnák anyám befolyás alól kikerülni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szakács végzettségem van és szeretnék szakmát váltani és felszolgáló szeretnék lenni,én úgy érzem hogy alkalmas vagyok rá,alkalmasabb mint a szakácsra.Mivel ausztriában dolgozom valamennyire beszélem a nyelvet amennyi a konyhára kell,6 hónapja elkezdtem egy intenzív nyelvtanfolyamot és egész jól megy,de egyfolytában próbálja letörni a szarvamat hogy neked nem megy annyira a nyelv és hasonló dolgokkal,a tanárom egyfolytában dicsér hogy milyen jól haladok és ő szerinte menni fog az adott időre és én is úgy érzem.De anyám egyfolytában elveszi a kedvem.....pedig jobban érzek ahhoz a szakához késztetést és a barátnőm is biztat és ő is mondja hogy nem azért tanultam a nyelvet hogy ne használjam.2011. szept. 9. 14:04
1/5 A kérdező kommentje:
Ja a lényeget kihagytam!Tehát az a lényeg az egészben hogy úgy próbál be állítani mintha én egy szerencsétlen ember ennék aki semmire sem képes és egyfolytában a negatív kritikáival elveszi a kedvem,sokszor már nem érdekel de néha ki nyílik a kezembe a bicska.A helyett hogy biztatna inkább leminősít....mintha egy sz.r lennék
2011. szept. 9. 14:07
2/5 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy Te akarod eldönteni, hogy mi leszel és nem szeretnéd, hogy elvegye az önbizalmad, szeretnéd, ha békén hagyna. Természetesen ezt kicsit finomabban, ha nem akarod, hogy megsértődjön.
3/5 anonim válasza:
mondd meg anyádnak, hogy tanuljon pozitívan gondolkodni, ne legyen ennyire pesszimista. (Sajnos a pesszimizmus nemzeti sajátosságunk, meg kéne már újítani a gondolkodásunkat, nem csak károgni, meg panaszkodni állandóan). Meg mondd el neki, hogy a tanárod szerint szépen haladsz.
4/5 anonim válasza:
Igen, az előttem szóló jót írt. Mondd meg, hogy a tanárod szerint jó vagy. És beszélje meg vele a témát, te nem vagy hajlandó vele erről vitatkozni. Elvégre nem ő a német tanár!
Valószínű, h. túlaggódja magát, ő fél, hogy nem sikerül. Fojsd belé a szót legközelebb. Ne szó szerint, hanem szólj rá nagyon határozottan, hogy fejezze be egyszer s mindenkorra, mert csak az önbizalmadat pusztítja. Állandó kritikával nem lehet együttélni!
5/5 anonim válasza:
Ne aggódj,anyám és apám dettó ugyanez,23 éve próbálnak idegelni.De végre van némi változás,végre adtak 1 pozitív mondatot is a 23 év alatt,idén nyáron...Amúgy le kell őket magasról sz*rni én ennyit tudok tanácsolni!
Magadért küzdj,magadért tanulj,és magadért éld el a céljaid!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!