Megtudtok vígasztalni? Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő:
Most jelenleg dolgozom, párom otthon van. Még most anyukámmal lakunk. Most hívott a párom, és mesélte, hogy (azaz, hogy örjöngött a telefonba,) hogy milyen csúnyán összevesztek. Részletezni most nem szeretném, a lényeg, hogy azaz érésem, hogy anyukámnak veszekedhetnéke volt, mert tegnap velem is próbálkozott, csak én ráhagytam. Páromnak adok igazat, de viszont az anyukámat védem (mert az anyám) Amúgy nem volt igaza anyunak, semmi értelme nem volt kötekedni. Mert ugye kötekedésből indult az egész vita.
Jajj mikor költözünk már még most sincs teljesen felújítva a megvásárolt házunk.
Régen semmi pénzért nem költöztem volna el a szülei házból annyira szerettem, (most is szeretem), de így nem bírom már sokáig.
2011. jan. 17. 11:28
11/11 anonim válasza:
Mit nevezünk szidásnak? Ha csúnyán beszél róla az szidás, de ha csak szimplán azt mondja amilyen, az szerintem nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!